Η Lidl Ελλάς στηρίζει την εξ αποστάσεως διδασκαλία

Η Lidl Ελλάς στηρίζει την εξ αποστάσεως διδασκαλία

Η Lidl Ελλάς σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προχωρά στη δωρεά σύγχρονου εξοπλισμού πληροφορικής στον Δήμο Λειψών και στο Σχολείο 18 Άνω για άμεση αξιοποίηση στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση μαθητών, συνεχίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ενεργή παρουσία και συμβολή της στη μάχη αντιμετώπισης κατά του κορωνοϊού Covid-19 στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα 20 iPad mini και 31iPad Air μαζί με σύγχρονο εξοπλισμό, δωρίστηκαν στον Δήμο Λειψών και στοΣχολείο 18 Άνω αντίστοιχα, αποδεικνύοντας η εταιρία με πράξεις πως έχει ολοκληρωμένηαντίληψη της ευθύνης της απέναντι στην κοινωνία ιδιαίτερα τις δύσκολες αυτέςστιγμές που βιώνουμε.

Η καθημερινότητα των εκπαιδευτικώνκαι των μαθητών έχει αλλάξει ως απόρροια της κατάστασης που επέβαλε ο κορωνοϊόςCovid-19, με την τεχνολογία να γίνεται πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της μαθησιακήςδιαδικασίας. H Lidl Ελλάς στηρίζει την εξαποστάσεως διδασκαλία και εκπαίδευση, δίνοντας τη δυνατότητα σε μαθητές καιεκπαιδευτικούς να έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική διδασκαλία.

«Εδώ και 20 χρόνια, ηεταιρική υπευθυνότητα και κοινωνική προσφορά είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τηνεταιρική κουλτούρα της Lidl Ελλάς. Έχουμε πλήρησυνείδηση της ευθύνης μας απέναντι στην κοινωνία και για αυτό η κοινωνικήπροσφορά αποτελεί δέσμευση και, ταυτόχρονα, αποστολή μας», δήλωσεχαρακτηριστικά η Βασιλική Αδαμίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας, ΕταιρικήςΥπευθυνότητας και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της Lidl Ελλάς.

Αξίζει να αναφέρουμε πως τατελευταία χρόνια η εταιρία έχει προχωρήσει σε δωρεά πάνω από 120 iPads, 500σταθερών Η/Υ καθώς και άλλου εξοπλισμού όπως εκτυπωτές και προτζέκτορες σεδιάφορα σχολεία και ιδρύματα της χώρας μας, ενώ προγραμματίζει για το επόμενοδιάστημα την δωρεά επιπλέον 100 σταθερών Η/Υ.

Η Lidl Ελλάς με υψηλό αίσθημα ευθύνης τοποθετεί για ακόμη μία φορά την εταιρικήυπευθυνότητα και την κοινωνική προσφορά σε πρώτο πλάνο, προσθέτοντας ακόμα ένανκρίκο σε μία μακρά αλυσίδα προσφοράς.

Επισκεφθείτε τη Lidl Ελλάςκαι στα:

https://corporate.lidl-hellas.gr

www.facebook.com/lidlgr

www.twitter.com/Lidl_Hellas_

www.instagram.com/lidl_hellas

www.linkedin.com/company/lidl-hellas

https://www.youtube.com/user/lidlhellas

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα