Η SKY express στη νέα εποχή – Αλλάζει το τοπίο των αερομεταφορών στην Ελλάδα

Η SKY express στη νέα εποχή – Αλλάζει το τοπίο των αερομεταφορών στην Ελλάδα

Η SKY express, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία της Ελλάδας, μέλος του ομίλου IOGR, ανακοινώνει την απόκτηση έξι ολοκαίνουργων αεροσκαφών Airbus, τύπου Α320neo και την άμεση ένταξή τους στο στόλο της εταιρείας.

Τα νέα αεροσκάφη με τηνχαμηλότερη ενεργειακή κατανάλωση και τις πλέον σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές,έρχονται να αυξήσουν τον ιδιόκτητο στόλο της SKY express, ενισχύοντας ακόμαπερισσότερο το πτητικό της έργο, το οποίο καλύπτει 34 προορισμούς εντός Ελλάδαςκαι ανοίγει τους ορίζοντες της εταιρείας και για διεθνείς πτήσεις.

Με την απόκτηση τωννέων αεροσκαφών, η SKY express μπαίνει σε μια νέα εποχή και το τοπίο των αερομεταφορών στην Ελλάδα αλλάζει.

Η πρώτη πτήση των νέωναεροσκαφών θα γίνει στις 14 Δεκεμβρίου με το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη καιοι επιβάτες μπορούν, από σήμερα κιόλας, να κάνουν κρατήσεις, έχοντας στηδιάθεσή τους πολλαπλές επιλογές ναύλων και πρόσθετων υπηρεσιών. Σταδιακά καιμέχρι τον Μάρτιο του 2021, τα ολοκαίνουργια αεροσκάφη θα καλύψουν τουςπροορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού,εξυπηρετώντας χιλιάδες επιβάτες με τους καλύτερους οικονομικούς όρους και τηνπάντα υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

Με ένα ελκυστικό καιανταγωνιστικό πρόγραμμα ναύλων, ο επιβάτης έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσειτην προσωπική του εμπειρία γρήγορα, απλά, προσιτά και να ταξιδέψει εύκολα κάθεμέρα, όπως τονίζει άλλωστε και το βασικό επικοινωνιακό μήνυμα της SKY express:«Fly Every Day».

Μαζί με τα νέα αεροσκάφηέρχεται και η νέα εμφάνιση του στόλου της εταιρείας, για να υπογραμμίσει τοννέο σταθμό εξέλιξής της, μεταφέροντας παντού το μήνυμα «Greece is bliss»με το οποίο είναι ντυμένα τα ολοκαίνουργια Airbus.

Μια νέα εμφάνιση, μεδυναμικά, γραμμικά σχέδια αλλά και χρώματα με δυνατούς συμβολισμούς: το μπλεκαι το φούξια. Μπλε, γιατί είναι μία ελληνική αεροπορική που άντεξε στιςπιέσεις των καιρών και παρά την κρίση στην παγκόσμια αεροπλοΐα, καταφέρνει ναανοίξει βηματισμό, να αποκτήσει νέα αεροσκάφη, να στηρίξει την ελληνικήοικονομία και την εξωστρέφεια της Ελλάδας. Φούξια, γιατί ο φιλικός, αισιόδοξοςκαι φρέσκος χαρακτήρας της SKY express,δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. 7 μπλε γραμμές για τις 7 ημέρες της εβδομάδας. 7ημέρες γεμάτες ταξίδια. Οι φούξια γραμμές είναι 8. Το 8 συμβολίζει το άπειρο του ορίζοντα,του ουρανού, τις άπειρες εμπειρίες που έχει μέσα του κάθε ταξίδι, τις άπειρεςδυνατότητες της εταιρείας. Αυτή είναι η SKY express.

Μια εταιρεία που ξέρει να χτίζει σταθμούς στην ιστορία της, ναμεγαλώνει, να στηρίζει τη χώρα της και, πάνω απ’ όλα, να στηρίζει τους επιβάτεςτης με χαμόγελο, σύγχρονες υπηρεσίες και προϊόντα νέας εποχής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα