Η WATT+VOLT και ο ΕΣΑΚΕ συμπαίκτες για ακόμη δύο χρόνια

Η WATT+VOLT και ο ΕΣΑΚΕ συμπαίκτες για ακόμη δύο χρόνια

Ανανέωση για ακόμη δύο χρόνια, έως το 2022 της χορηγικής συνεργασίας της WATT+VOLT με την Basket League

Η WATT+VOLT συνεχίζεινα στηρίζει τις ομάδες και τους αθλητές της Basket League, αλλά και την αγάπη των Ελλήνων για το αθλητικό θέαμα και τιςμοναδικές συγκινήσεις, ανανεώνοντας τη συνεργασία της με τον ΕΣΑΚΕ για ακόμηδύο χρόνια, έως το 2022.

Υπάρχουν στιγμές μπροστά στις οποίες όλοι αισθανόμαστεαγωνία. Τότε είναι που όσα περιμένουν οι άλλοι από εμάς μοιάζουν ασήμαντα και ηέμφαση δίνεται σε όσα περιμένουμε εμείς από τους ίδιους μας τους εαυτούς.

Για κάθε στιγμή αγωνίας, ικανής να παγώσει το χρόνο και ναμας φέρει αντιμέτωπους με όσα θέλουμε πολύ, χρειάζεται μία μαγική δόσηενέργειας.

Μία ενέργεια της οποίας η δυναμική θα δώσει την ώθηση ναπάμε πιο ψηλά και να κατακτήσουμε το στόχο μας, όπως ο αθλητής που έχει τηνευκαιρία του για βολή μπροστά από το καλάθι στο μπάσκετ. Τότε που δεν υπάρχει τίποταάλλο, παρά μόνο αυτή η ευκαιρία και το καλάθι στόχος.

Για τέτοιες στιγμές η WATT+VOLT στέκεται δίπλα στονελληνικό αθλητισμό και ανανεώνει για τρίτη συνεχόμενη φορά τη συνεργασία της μετον ΕΣΑΚΕ.

Μικροί και μεγάλοι που αγαπούν το μπάσκετ και εμπνέονταιαπό τις αξίες του θα παρακολουθήσουν και φέτος ένα πρωτάθλημα γεμάτοσυναρπαστικές στιγμές και θετική ενέργεια.

Η WATT+VOLT πιστεύει στα ιδανικά του μπάσκετ, στηνομαδικότητα, στην επιμονή, στη συγκέντρωση και την αφοσίωση στο στόχο. Πιστεύειστις ευκαιρίες, στις ανατροπές και στην ανάδειξη νέων ταλέντων, αθλητών που θασπάσουν τα ρεκόρ και θα προσπεράσουν κάθε εμπόδιο δυναμικά για να πετύχουν αυτόπου θέλουν πολύ.

Ο Πρόεδρος και CEO της WATT+VOLT, κ. ΑναστάσιοςΠαπαναγιώτου χαρακτηριστικά δηλώνει: «Για εμάς ο ΕΣΑΚΕ ταυτίζεται με όλα όσααγαπάμε και πιστεύουμε. Αθλητισμός, ήθος, επιμονή, προσήλωση στο στόχο και το«ευ αγωνίζεσθε» να πρωταγωνιστεί. Υποστηρίζουμε έμπρακτα κάθε αγώνα της Basket League, αισθανόμαστεπερήφανοι για τον ελληνικό αθλητισμό και τις μεγάλες του στιγμές καισυνεχίζουμε δυναμικά τη συνεργασία μας με τον ΕΣΑΚΕ. Μία συνεργασία που με ταχρόνια αποδεικνύει ότι έχουμε χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης και είμαστε μαζί στοαθλητικό όραμα.»

– Τέλος –

Σχετικά με τη WATT+VOLT

Η WATT+VOLT είναι ο κορυφαίοςπάροχος ενέργειας με το μεγαλύτερο δίκτυο φυσικών καταστημάτων, που μετράπερισσότερα από 40 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ηπειρωτική και νησιωτική καιπερισσότερους από 180.000 πελάτες.

Από το 2011, κατέχει ΆδειαΕμπορίας και Προμήθειας ΗλεκτρικήςΕνέργειας για την ελληνική αγορά ενέργειας, ενώ το 2015 έλαβε και Άδεια Προμήθειας Φυσικού Αερίου, μιαδραστηριότητα που έθεσε σε εφαρμογή το 2018.

Η WATT+VOLT προμηθεύει ηλεκτρικό ρεύμα σε επιχειρήσεις, οργανισμούςκαι νοικοκυριά και προσφέρει σημαντικές ανταγωνιστικές εκπτώσεις μέσααπό τα προγράμματά της. Παράλληλα, στοχεύει στην παροχή υψηλής ποιότηταςκαινοτόμων υπηρεσιών και λύσεων Internet of Things (IoT) για τη μέγιστηικανοποίηση του πελάτη.

Η εταιρεία έχει ισχυρή δραστηριοποίηση στις διεθνείς αγορές ηλεκτρικήςενέργειας, ως εγγεγραμμένη και πραγματοποιώντας συναλλαγές στα ακόλουθα διεθνήχρηματιστήρια ενέργειας: European EnergyExchange (EEX) – Γερμανία, Gestoredei Mercati Energetici (GME) – Ιταλία, Hungarian Power Exchange (HUPX)– Ουγγαρία και Independent BulgarianEnergy Exchange (IBEX) –Βουλγαρία. Πρόσφατα, η εταιρεία κατατάχθηκε στη λίστα των Financial Times με τις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στην Ευρώπη, αποκτώνταςτην πρωτιά ανάμεσα στις ελληνικές επιχειρήσεις και την 204η θέση συνολικά στην Ευρώπη. Το 2019, χάρη στηδιαφοροποιημένη Στρατηγική Ανάπτυξής της, η εταιρεία αναδεικνύεται εθνικόςνικητής στα Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία, ενώ λίγα χρόνια πιο πριν, το Χρηματιστήριοτου Λονδίνου την κατατάσσει στις 1000Εταιρίες που εμπνέουν την Ευρώπη, “1000 Companies to Inspire Europe”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την εταιρική ιστοσελίδα watt-volt.gr ή καλέστε στο 183 83.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα