Ηγέτης γεννιέσαι ή γίνεσαι;

Ηγέτης γεννιέσαι ή γίνεσαι;
ALEXEY KOTELNIKOV

Σαφώς δεν υπάρχει μία και μοναδική απάντηση στο ερώτημα εάν ηγέτης γεννιέσαι ή γίνεσαι, εάν η ηγεσία είναι ένα έμφυτο ταλέντο ή εάν διδάσκεται. Το μόνο δεδομένο είναι ότι οι ηγετικές ικανότητες μπορούν να καλλιεργηθούν περαιτέρω και να βελτιωθούν.

Το BusinessBooks σας προτείνει έξι βιβλία που θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε και να εξελίξετε τις ηγετικές σας ικανότητες:

Προσφέρει οκτώ πρακτικά μαθήματα, τα οποία ηγέτες, διευθυντές και επιχειρηματίες μπορούν να εφαρμόσουν για να ενισχύσουν το ηθικό και την αφοσίωση των υπαλλήλων τους, να εκτινάξουν την παραγωγικότητα στα ύψη και παράλληλα να δημιουργήσουν ουσιαστικές προσωπικές ζωές.

Μέσω μιας διδακτικής παραβολής, το βιβλίο σας δείχνει πώς να δημιουργήσετε ένα θετικό κληροδότημα που θα αντέξει στον χρόνο και θα εμπνεύσει και σας προσφέρει σημαντικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια ζωή ολοκληρωμένη, γεμάτη νόημα και αξιομνημόνευτη.

Ανεξάρτητα από το τι είδους θέση κατέχετε στην εργασία σας και ποιες είναι οι τρέχουσες συνθήκες της καθημερινής σας ζωής, αυτό το βιβλίο θα σας ανοίξει δρόμους για να αξιοποιήσετε την τεράστια αυτή δύναμη που κρύβετε μέσα σας ώστε να μεταμορφώσετε στη συνέχεια ολόκληρη τη ζωή σας -και, γιατί όχι, να αλλάξετε τον κόσμο γύρω σας.

Πρακτικός οδηγός που συμβάλλει στην κατανόηση του ηγετικού σας προφίλ, στην ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων, στη βελτίωση της απόδοσης του προσωπικού, στη δημιουργία αποτελεσματικής ομάδας, στην καθοδήγηση προς τις αλλαγές.

Το βιβλίο αυτό είναι απαραίτητο και χρήσιμο για όλα τα στελέχη αφού συνίσταται σε ένα πολύτιμο εργαλείο για την ανάπτυξη και ουσιαστική βελτίωση του τρόπου σκέψης και συμπεριφοράς τους. Αποτελεί πρόκληση και οδηγό αυτογνωσίας, δημιουργεί ισχυρή θέληση για συνεχή βελτίωση και εξαιρετικές επιδόσεις και δείχνει το δρόμο για την επίτευξή τους.

Δείχνει πώς οι ηγέτες επηρεάζουν την κατανόησή σας σχετικά με το τι είναι πιθανό και τι είναι επιθυμητό μέσα από τις ιστορίες που μοιράζονται.

Το BusinessBooks έρχεται κοντά σας με το φυσικό βιβλιοπωλείο που άνοιξε στην καρδιά της Αθήνας, πέντε λεπτά από το σταθμό μετρό Πανεπιστήμιο! Στη Μαυρομιχάλη 5, μπορείτε να βρείτε επιλεγμένα ελληνικά και ξενόγλωσσα επιχειρησιακά βιβλία για Μάνατζμεντ, Μάρκετινγκ, Λογιστικά-Χρηματοοικονομικά, Οικονομικά, Πληροφορική, Δίκαιο, Αυτοβελτίωση. Επισκεφθείτε το μοναδικό εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο επιχειρησιακών βιβλίων!
SHARE:

24Media Network