«Μένουμε Σπίτι» και μαγειρεύουμε παρέα με τη ΔΩΔΩΝΗ

«Μένουμε Σπίτι» και μαγειρεύουμε παρέα με τη ΔΩΔΩΝΗ

Περισσότερες από 70 συνταγές στο YouTube και στο www.dodoni.eu

Η ΔΩΔΩΝΗ, κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, στηρίζει το μήνυμα «Μένουμε Σπίτι» με έναν γευστικό τρόπο και προσκαλεί το κοινό να βρει μοναδικές συνταγές που θα κάνουν την παραμονή στο σπίτι πιο ευχάριστη και δημιουργική.

Κάθε Δευτέρα στο YouTube κανάλι της ΔΩΔΩΝΗ οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν μία νέα λίστα με 7 παραδοσιακές και πρωτότυπες συνταγές για όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

Παράλληλα, τόσο στο YouTube κανάλι της εταιρείας όσο και στο www.dodoni.eu, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν πάνω από 70 λαχταριστές συνταγές που έχουν δημιουργήσει αποκλειστικά για την ΔΩΔΩΝΗ γνωστοί food bloggers και chefs, καλύπτοντας πολλές διαφορετικές γευστικές προτιμήσεις.

Χρησιμοποιώντας τα αυθεντικά γαλακτοκομικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ, η Madame Ginger, ο Γαβριήλ Νικολαΐδης και η Paxxi έχουν δημιουργήσει πεντανόστιμες προτάσεις για όλη την οικογένεια αλλά και για όσους αγαπούν το καλό φαγητό και την μαγειρική, ενώ ο Χρήστος Μπάρκας μοιράζεται παραδοσιακές συνταγές με δημιουργικές παραλλαγές, για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα με πρωταγωνιστή τη γεύση.

Μέσα από αυτές τις ενέργειες, η ΔΩΔΩΝΗ φέρνει την Γεύση του Καλού στο σπίτι για μία πιο νόστιμη καθημερινότητα και προτρέπει το κοινό να εμπνευστεί μαγειρικά, δημιουργώντας μοναδικής γεύσης συνταγές.

Διαθέτοντας ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο αγνών γαλακτοκομικών προϊόντων, με περισσότερους από 100 ξεχωριστούς κωδικούς, η ΔΩΔΩΝΗ παράγει καθημερινά 100% ελληνικά γαλακτοκομικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και πλούσιας γεύσης που καλύπτουν τις καταναλωτικές ανάγκες και τις προτιμήσεις για κάθε στιγμή της ημέρας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα