Παίξε μπάλα στον Κωτσόβολο! Ο 1ος Γύρος Προσφορών Ξεκίνησε

Παίξε μπάλα στον Κωτσόβολο! Ο 1ος Γύρος Προσφορών Ξεκίνησε

Η εταιρεία είναι πανέτοιμη να υποδεχθεί τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση στον κόσμο και να βάλει όλους τους πελάτες της μέσα στο παιχνίδι με μεγάλες προσφορές σε τηλεοράσεις

Η Κωτσόβολος προετοιμάζει το έδαφος για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του καλοκαιριού και προσφέρει μια σειρά αποκλειστικών ευκαιριών σε τηλεοράσεις.

Ο « πρώτος γύρος ποδοσφαιρικών προσφορών» ξεκίνησε και θα διαρκέσει έως τις 31 Μαΐου. Σε αυτό το διάστημα όλοι όσοι επιλέξουν μια νέα τηλεόραση αξίας άνω των € 249 από την Κωτσόβολος, θα κερδίζουν δωροεπιταγές για να πραγματοποιήσουν επιπλέον αγορές αξίας έως και € 300*.

Η προσφορά ισχύει για την πλούσια γκάμα τηλεοράσεων που διαθέτει η Κωτσόβολος στα 99 καταστήματα της σε όλη τη χώρα αλλά και για ηλεκτρονικές αγορές μέσα από το www.kotsovolos.gr .

Με όλες τις μάρκες, την κορυφαία τεχνολογία, την καλύτερη εξυπηρέτηση, την τεχνογνωσία του έμπειρου προσωπικού και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης Support 360° να «παίζουν» στον Κωτσόβολο, το σίγουρο είναι ότι σε αυτή την ποδοσφαιρική πανδαισία που έρχεται, κανένας δεν θα μείνει στον πάγκο και όλοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ρεαλιστικά το μοναδικό θέαμα!

Λίγο πριν την έναρξη της μεγάλης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης των εθνικών ομάδων, ο κ. Κώστας Στράτης, Εμπορικός Διευθυντής της Dixons South-East Europe - Κωτσόβολος, δήλωσε: «Κάθε τέσσερα χρόνια οι καρδιές των φιλάθλων σε όλο τον κόσμο χτυπούν δυνατά για το ποδοσφαιρικό θέαμα που όλοι περιμένουμε να ξεκινήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Θέλουμε πάντα να είμαστε δίπλα στους πελάτες μας σε τέτοιες συγκινήσεις και παρότι οι αγώνες θα γίνονται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά να μπορούν όλοι να τους ζήσουν δυνατά και ρεαλιστικά μέσα από τις κορυφαίες τηλεοράσεις που διαθέτει η Κωτσόβολος. Για αυτό, σε απολύτως ποδοσφαιρικό πνεύμα, εγκαινιάζουμε πολλαπλούς γύρους προσφορών που θα δώσουν στον καθένα τη δυνατότητα να αποκτήσει την τηλεόραση που επιθυμεί και μαζί μια απίστευτη εμπειρία της διοργάνωσης που έρχεται».

*Οι δωροεπιταγές δίνονται βάσει της ακόλουθης κλίµακας: 20€ για αγορές από 249€-399€, 50€ για αγορές από 400€-749€, 75€ για αγορές από 750€-999€, 100€ για αγορές από 1000€-1499€,150 για αγορές από 1500€-1999€ και 300€ για αγορές 2000€ και άνω. Η δωροεπιταγή µπορεί να εξαργυρωθεί έως τις 12/07/2014.

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα. Η εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ξεκίνησε το 1950 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα. Σήμερα λειτουργεί 99 καταστήματα και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kotsovolos.gr και απασχολεί πάνω από 1.800 εργαζόμενους. Από το Σεπτέμβριο του 2004, κάτοχος της πλειονότητας του μεριδίου ιδιοκτησίας της εταιρίας είναι ο Όμιλος Dixons. Επιπλέον, η δυναμική ανάπτυξη της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ τα τελευταία χρόνια την έχει καταστήσει κυρίαρχο στην αγορά των ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα.

Η εταιρεία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών, οικιακών συσκευών, φωτογραφικού εξοπλισμού, τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, καθώς και στις υπηρεσίες παράδοσης, εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής και προστασίας των προϊόντων μετά την πώληση με τη σειρά υπηρεσιών Support 360.

Η Κωτσόβολος βρίσκεται στα ακόλουθα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης:

Επιπλέον πληροφορίες και νέα σχετικά με την εταιρεία είναι διαθέσιμα και στην εταιρική ιστοσελίδα http://corporate.kotsovolos.gr/

Σχετικά με τη Dixons Retail

Η Dixons Retail είναι μία από τις κορυφαίες Ευρωπαϊκές εταιρείες που εξειδικεύεται στη λιανική πώληση ηλεκτρικών ειδών μέσα από πολλαπλά κανάλια και στην παροχή συμπληρωματικών υπηρεσιών. Η εταιρεία απασχολεί περίπου 32.000 εργαζόμενους σε 12 χώρες. Κάθε χρόνο, περισσότεροι από 100 εκατομμύρια πελάτες πραγματοποιούν τις αγορές τους online και μέσα από τα καταστήματα.

Οι αλυσίδες της DixonsRetail περιλαμβάνουν τα εμπορικά σήματα Currys, Knowhow και PC World στη Μ. Βρετανία και Ιρλανδία, την Elkjοp  ElGiganten, Gigantti, Lefdal και Knowhow στις Σκανδιναβικές χώρες, την ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ στην Ελλάδα, την ElectroWorld στην Κεντρική Ευρώπη και τη Dixons Travel σε διάφορα αεροδρόμια της Ευρώπης.

SHARE: