Στολίζουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας με ένα μόνο κλικ

Στολίζουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας με ένα μόνο κλικ

Όλα όσα θα χρειάζεστε για να κάνετε τα φετινά Χριστούγεννα μαγικά, θα τα βρείτε στην Echo Deco.

Βρισκόμαστε μια ανάσα από τις γιορτινές μέρες του Δεκέμβρη και ήδη έχουμε αρχίσει να μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα. Για άλλους είναι νωρίς, ενώ κάποιοι έχουν ήδη στολίσει τα σπίτια τους θέλοντας να απολαύσουν λίγο παραπάνω τη μαγεία των ημερών. Και φέτος, περισσότερο ίσως από κάθε άλλη χρονιά, τα Χριστούγεννα έρχονται να μας θυμίσουν το πραγματικό νόημα των εορτών: να μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους μας ανθρώπους.

Και το μυαλό μας τρέχει απευθείας σε cozy γιορτινές γωνιές μέσα στο σπίτι διακοσμημένες με μεράκι, μυρωδιές από κανέλα, ζαχαρωτά και ζεστό κρασί, εκατοντάδες λαμπιόνια που γεμίζουν το χώρο ζεστασιά και ένα εντυπωσιακά στολισμένο δέντρο που περιμένει να γεμίσει δώρα στη βάση του

.

Έτοιμες προτάσεις χριστουγεννιάτικης διακόσμησης

Και επειδή ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός δεν είναι εύκολη υπόθεση, η Echo Deco είναι εδώ για να σας λύσει τα χέρια, με έτοιμες προτάσεις εορταστικής διακόσμησης που θα κάνουν το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο να μοιάζει σαν να ξεπήδησε από τις σελίδες χριστουγεννιάτικου παραμυθιού. Εμπιστευτείτε την έμπειρη ομάδα διακοσμητών της Echo Deco που με πολλή αγάπη έχει ετοιμάσει πρωτότυπες και δημιουργικές λύσεις χριστουγεννιάτικης διακόσμησης για κάθε στιλ, με εγγυημένο… μαγικό αποτέλεσμα.

Στην ιστοσελίδα τους θα βρείτε τα πιο φαντασμαγορικά έτοιμα στολισμένα δέντρα επιμελημένα από επαγγελματία διακοσμητή και το μόνο που χρειάζεται από σας είναι να επιλέξετε το πακέτο στολισμού που σας ταιριάζει. Το δέντρο έρχεται σπίτι σας μαζί με όλα τα στολίδια που υπάρχουν στις φωτογραφίες, ενώ για όσους δεν έχουν τον απαραίτητο χρόνο ή δεν «το έχουν» με τη διακόσμηση, η ομάδα της Echo Deco αναλαμβάνει ακόμη και τον στολισμό του δέντρου στο χώρο σας για να κάνετε Χριστούγεννα με ένα κλικ!

Εάν, πάλι, έχετε ήδη το δέντρο σας και θέλετε φέτος να το διακοσμήσετε πιο εντυπωσιακά από ποτέ, υπάρχει και η δυνατότητα να επιλέξετε έναν από τους ολοκληρωμένους έτοιμους στολισμούς που έχει επιμεληθεί η EchoDeco, με τα πακέτα να περιλαμβάνουν κάθε λογής στολίδια, μπάλες, κορδέλες, γιρλάντες, την απαραίτητη κορυφή αλλά και χριστουγεννιάτικα λαμπάκια.

Μοναδικά στολίδια, στεφάνια και διακοσμητικά για τα πιο μαγικά Χριστούγεννα

Βέβαια, για πολλούς από εμάς, η μισή χαρά των εορτών είναι αυτές οι αγορές που γίνονται το προηγούμενο διάστημα, η επιλογή του δέντρου, ο στολισμός του με την οικογένεια ή τους φίλους μας, αλλά και η διακόσμηση του χώρου μας με κάθε λογής στολίδια και χριστουγεννιάτικα αντικείμενα που έχουμε επιλέξει και ταιριάζουν στο γούστο μας.

Η αρχή γίνεται πάντα με το κατάλληλο χριστουγεννιάτικο δέντρο και δεν υπάρχει καλύτερο team για συμβουλές διακόσμησης, από την έμπειρη ομάδα της Echo Deco που θα μας βοηθήσουν να διαλέξουμε το ύψος, το σχήμα, το χρώμα – ακόμα και το φύλλωμα – του δέντρου μας, ενώ μπορούν να μας δώσουν χρήσιμα tips ακόμη και για το σωστό άνοιγμα των κλαδιών. Μεγάλα, μικρά, ανάποδα, χιονισμένα, χρωματιστά ή με οπτικές ίνες, όποιο και αν είναι το γούστο σας, θα βρείτε σίγουρα το ιδανικό δέντρο για εσάς και το σπίτι σας.

Και τι είναι αυτό που δε γίνεται να λείπει από το χριστουγεννιάτικο ντεκόρ κάθε σπιτιού; Μα, φυσικά, ο χαμογελαστός Άγιος Βασίλης με την πλούσια γενειάδα του και τον σάκο γεμάτο δώρα, αλλά και ο Καρυοθραύστης, το ξύλινο στρατιωτάκισε μια από τις πιο γνωστές χριστουγεννιάτικες ιστορίες. Στην Echo Deco θα βρείτε μεγάλη γκάμα σε Χριστουγεννιάτικες φιγούρες σε κάθε μέγεθος, υλικό, χρώμα και ύφος, που θα δώσουν στο χώρο σας αυτήν την έξτρα εορταστική πινελιά, ενώ αποτελούν και υπέροχες ιδέες για δώρο σε μικρούς και μεγάλους. Αγαπημένη χριστουγεννιάτικη νότα διακόσμησης θα δώσουν όμως και τα απαραίτητα Χριστουγεννιάτικα Στεφάνια, είτε καταπράσινα είτε χιονισμένα, με γκι, κουκουνάρια ή λουλούδια που θα στολίσουν υπέροχα το τζάκι, το παράθυρο ή την εξώπορτα του σπιτιού σας.

Χριστουγεννιάτικα Καράβια για τους λάτρεις της Ελληνικής παράδοσης

Μπορεί τα δέντρα να αποτελούν σήμερα την πλέον συνηθισμένη επιλογή διεθνώς για χριστουγεννιάτικο στολισμό στα σπίτια, όμως η χώρα μας, έχοντας πολύ πλούσια ναυτική ιστορία, διατηρεί μακρά παράδοση και στον στολισμό διακοσμητικών καραβιών. Μάλιστα, το έθιμο του στολισμού του έλατου ως χριστουγεννιάτικη διακόσμηση ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 1833 με τον Βαυαρό Βασιλιά Όθωνα. Ως τότε στη χώρα μας -και ιδιαίτερα στα νησιά-τα παιδιά γυρνούσαν από σπίτι σε σπίτι να πούνε τα κάλαντα κρατώντας ένα χειροποίητο καραβάκι, φτιαγμένο και στολισμένο με ό,τι υπήρχε πρόχειρο, συνήθως ξύλο, χαρτί, χρωματιστά σχοινιά και κουρέλια.

Το χριστουγεννιάτικο καραβάκι αποτελούσε το καλωσόρισμα στους ναυτικούς που επέστρεφαν από τα μακρινά τους ταξίδια και συμβόλιζε την προσμονή των παιδιών και των συγγενών να ανταμώσουν ξανά με τους αγαπημένους τους θαλασσοπόρους. Εάν, λοιπόν, αγαπάτε την Ελληνική παράδοση και θέλετε φέτος να δοκιμάσετε έναν διαφορετικό αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακό στολισμό, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την Echo Deco και να διαλέξετε το δικό σας Χριστουγεννιάτικο Καράβι μέσα από μια μεγάλη γκάμα επιλογών από γραφικά βαρκάκια μέχρι μεγάλα εντυπωσιακά ιστιοφόρα, ενώ μπορείτε να τα στολίσετε και με led φωτάκια για να δημιουργήσετε μια Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, ενώ παράλληλα μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα