Υποστήριξη εξέτασης μαστού από την INTERAMERICAN στις ιδιόκτητες υποδομές υγείας

Υποστήριξη εξέτασης μαστού από την INTERAMERICAN στις ιδιόκτητες υποδομές υγείας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, που εορτάζεται στις 25 Οκτωβρίου, η INTERAMERICAN υποστηρίζει την ευαισθητοποίηση των γυναικών και την ανάπτυξη συνείδησης για την πρόληψη, ως χορηγός προσφοράς προληπτικού ελέγχου για τον Μαστό στις ιδιόκτητες υποδομές της υπηρεσιών υγείας.

Ηεξέταση παρέχεται σε προνομιακή τιμή, εφ’ όσον πραγματοποιηθεί στην κλινικήΑθηναϊκή Mediclinic ή στο πολυϊατρείο Medifirst κατά το διάστημα από 12Οκτωβρίου έως και 13 Νοεμβρίου, ανεξαρτήτως του αν το ενδιαφερόμενο πρόσωποείναι ασφαλισμένο ή όχι στην εταιρεία.


Για την INTERAMERICAN, η φροντίδα υγείας της γυναίκας βρίσκεται στο επίκεντρο της ασφαλιστικής κάλυψης και των υπηρεσιών υγείας, που αποτελούν «κορμό» τωνεπιχειρησιακών δραστηριοτήτων της με έμφαση στην πρωτοβάθμια φροντίδα. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία ενθαρρύνει τον τακτικό, προληπτικό έλεγχο μαστού. Στην Αθηναϊκή Mediclinic και στο Medifirst Αμαρουσίου έχουν δημιουργηθεί σύγχρονα Κέντρα Μαστού υψηλών προδιαγραφών, στη βάση υψηλού επιστημονικού επιπέδου και εξοπλισμού προηγμένης τεχνολογίας. Τα Κέντρα Μαστού διαθέτουν ψηφιακάμηχανήματα με χαμηλή ακτινοβολία, υψηλή ευκρίνεια στον τομέα της απεικόνισης,καθώς και πλήρη διαγνωστικά εργαστήρια. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας είναι εξατομικευμένες, δεδομένου ότι προσαρμόζονται στις ανάγκες της κάθε γυναίκας.


Η Αικατερίνη Μανίκα, χειρουργός μαστού με εξειδίκευση στη Χειρουργική Ογκολογία Μαστού και Ογκοπλαστική Χειρουργική Μαστού, διευθύντρια των Κέντρων Μαστού Αθηναϊκής Mediclinic και Medifirst, υπογραμμίζει σχετικά: «Ο καρκίνος του μαστού είναι ο πιο συχνός καρκίνος στις γυναίκες, σε όλον τον κόσμο. Η πρώιμη διάγνωση στοχεύει στην έγκαιρη αντιμετώπιση και τηθεραπεία του. Τεχνολογικά, σήμερα εξελίσσονται και βελτιώνονται συνεχώς τα εργαλεία και επιστημονικά επίσης, οι μέθοδοι διάγνωσης και ίασης από την νόσο. Εμείς, προτείνουμε τον τακτικό έλεγχο του Μαστού ως τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο διαγνωστικά οι γυναίκες μπορούν να προλάβουν τη νόσο σε αρχικό στάδιο, να την αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά και να θεραπευτούν».


Ο προληπτικός έλεγχος Μαστού, που παρέχεται για έναν μήνα σε προνομιακές τιμές,περιλαμβάνει για γυναίκες 40 ετών και άνω κλινική εξέταση μαστών από χειρουργό μαστού, υπερηχογράφημα μαστών και ψηφιακή μαστογραφία, ενώ για γυναίκες κάτω των 40 ετών, κλινική εξέταση μαστών από χειρουργό μαστού και υπέρηχο μαστών.Για προγραμματισμό επίσκεψης, στο πλαίσιο της προσφοράς από 12 Οκτωβρίου έως και 13 Νοεμβρίου, κάθε ενδιαφερόμενη μπορεί να απευθυνθεί:


• ΑθηναϊκήΜediclinic: Δορυλαίου 24, πλατεία Μαβίλη, τηλ.: 210 6475000.

• Μedifirst: Λεωφ.Κηφισίας 16 & Χαλεπά, Παράδεισος Αμαρουσίου, τηλ.: 211 1054900.


SHARE: