25 χρόνια ιδιωτική τηλεόραση: Ψήφισε το αγαπημένο σου τηλεπαιχνίδι

25 χρόνια ιδιωτική τηλεόραση: Ψήφισε το αγαπημένο σου τηλεπαιχνίδι

Τροχός της τύχης, εκατομμυριούχος ή Μεγάλο Παζάρι; Συνεχίζοντας τις ψηφοφορίες με αφορμή τα 25 χρόνια ιδιωτικής τηλεόρασης και δίνοντας το λόγο στους αναγνώστες του NEWS 247, συγκεντρώσαμε τα πιο χαρακτηριστικά και αγαπημένα τηλεπαιχνίδια

Επιμέλεια: Εύη Κιόρρι, Λευτέρης Σαββίδης

Στην προσπάθειά μας να συγκεντρώσουμε τα πιο χαρακτηριστικά, αλλά και αγαπημένα παιχνίδια, που είδαμε και ζήσαμε αυτά τα 25 χρόνια μέσα από τη μικρή οθόνη, αλλά και στην προσπάθειά μας να σας ταξιδέψουμε πίσω στον χρόνο δίνουμε τον λόγο σε σας, για να αναδείξετε με τη δική σας ψήφο το καλύτερο τηλεπαιχνίδι που έχει περάσει μέχρι στιγμής από την ιδιωτική τηλεόραση.

Όπως και στην ψηφοφορία για το καλύτερο τραγούδι σε τίτλους αρχής , έτσι και με τα παιχνίδια ήταν δύσκολο να επιλέξουμε ποια θα συμπεριληφθούν στην ψηφοφορία, ή καλύτερα ποια ήταν αυτά που άφησαν το στίγμα τους στην τηλεόραση, μιας και δεν έχουν τελειωμό.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τη φράση "Είσαι ο πιο αδύναμος κρίκος" ή το "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;"

Πολλά από τα τηλεπαιχνίδια που ακολουθούν κατάφεραν να  συγκεντρώσουν παρέες μπροστά από τις τηλεοράσεις, να μας χαρίσουν χαμόγελα, στιγμές αγωνίας και όμορφες αναμνήσεις. Παράλληλα, πολλά από αυτά μας εξόργισαν τόσο με την υπερπροσπάθεια των παρουσιαστών να τα κρατήσουν "ζωντανά", όσο και με την υπερπροσπάθεια των παιχτών να διεκδικήσουν με τον οποιοδήποτε τρόπο 15' λεπτά δημοσιότητας.

Επιλέξαμε να βάλουμε παιχνίδια που προβλήθηκαν πρώτη φορά στην ιδιωτική τηλεόραση και όχι προϊόντα που προβλήθηκαν προηγουμένως στη δημόσια τηλεόραση. Επίσης, ομαδοποιήσαμε όλα εκείνα τα τηλεπαιχνίδια που "πάτησαν" στο ίδιο φορμάτ (και δεν είναι λίγα αυτά) και με άλλο παρουσιαστή και τίτλο επέστρεψαν στην μικρή οθόνη. Ψηφίστε το αγαπημένο σας και δείτε ποιο τηλεπαιχνίδι θα αναδειχτεί το πιο δημοφιλές όλων των εποχών στις 21 Νοεμβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

25 χρόνια ιδιωτική τηλεόραση: Οι νικητές που αναδείξατε εσείς στη μεγάλη ψηφοφορία του NEWS 247

25 χρόνια ιδιωτική τηλεόραση: Ψηφίστε το καλύτερο "πρωινάδικο"

25 χρόνια ιδιωτική τηλεόραση: Ψηφίστε την πιο σέξι Ελληνίδα της μικρής οθόνης

25 χρόνια ιδιωτική τηλεόραση: Ψηφίστε την αγαπημένη σας σειρά που βασίστηκε σε βιβλίο

25 χρόνια ιδιωτική τηλεόραση: Ψήφισε τον χαρακτήρα που λατρεύεις να μισείς

25 χρόνια ιδιωτική τηλεόραση: Ψήφισε το αγαπημένο σου τραγούδι που ακούστηκε σε τίτλους αρχής

SHARE:

24Media Network