news 24/7

ΑΓΡΟΤΕΣ

Υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.

Τράπεζα Πειραιώς: Πληρωμές αγροτικών επιδοτήσεων σε δικαιούχους αγρότες

Ομαλά ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η πληρωμή προς τους δικαιούχους αγρότες πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς της προκαταβολής της βασικής ενίσχυσης για το έτος 2020.

Τράπεζα  Πειραιώς

Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει τους αγρότες που έπληξε ο "Ιανός"

Η Τράπεζα Πειραιώς θα εξετάσει άμεσα κάθε αίτημα για παροχή διευκόλυνσης κάθε ενδιαφερόμενου, που διατηρεί ενεργή πιστοδότηση με την Τράπεζα Πειραιώς, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή λύση.

Τσίπρας: Η ΝΔ δεν κατανοεί την επιδείνωση της κατάστασης του αγροτικού κόσμου

Τσίπρας: Η ΝΔ δεν κατανοεί την επιδείνωση της κατάστασης του αγροτικού κόσμου

Έκκληση στην πολιτεία να στηρίξει τις άμεσες ανάγκες των αγροτών απηύθηνε ο Αλέξης Τσίπρας απο το Κιλέλερ και κατηγόρησε την κυβέρνησης οτι δεν κατανοεί την επιδείνωση της κατάστασης του αγροτικού κόσμου.

Τράπεζα Πειραιώς

Τράπεζα Πειραιώς: Πληρωμές αγροτικών επιδοτήσεων σε δικαιούχους αγρότες

Τα χρήματα είναι ήδη διαθέσιμα στους λογαριασμούς των αγροτών – πελατών της Τράπεζας Πειραιώς, οι οποίοι μπορούν να κάνουν άμεσα αναλήψεις από τα ΑΤΜ της Τράπεζας σε όλη την Ελλάδα.

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης

Βορίδης: "Δεν είναι ορατός ο κίνδυνος για ελλείψεις σε τρόφιμα"

Καθησυχαστικός όσον αφορά στην επάρκεια τροφίμων στη χώρα μας για να μπορέσει να αντέξει η Ελλάδα τη λαίλαπα του κορονοϊού, εμφανίστηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης.

Τράπεζα Πειραιώς

Τράπεζα Πειραιώς: Παροχή ρευστότητας μέσω της Κάρτας Αγρότη

Από Δευτέρα (30/03) η Τράπεζα Πειραιώς δέχεται αιτήματα για χορήγηση «Κάρτας του Αγρότη» τόσο με τις δηλώσεις ΟΣΔΕ 2020 όσο και με τις αντίστοιχες του προηγούμενου έτους (2019) για όσους αγρότες δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν τη σχετική διαδικασία.

Αγρότισσα επί το έργον

Κάρτα Αγρότη από Δευτέρα 30 Μαρτίου

Τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί στον ΟΣΔΕ, εξαιτίας του κορονοϊού, ξεπεράστηκαν και οι ενδαφερούμενοι παραγωγοί μπορούν να πάρουν την Κάρτα Αγρότη.

Αγρότες και τρακτέρ στη Λάρισα

Αγρότες και μελισσοκόμοι δεν εξαιρούνται των έκτακτων μέτρων μετακίνησης

Κανονικά θα πρέπει να συμπληρώνουν τις βεβαιώσεις που απαιτούνται προκειμένου να εκτελούν τις εργασίες τους τόσο οι αγρότες όσο και οι μελισσοκόμοι που μετακινούνται σε άλλες περιοχές.

Υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς

Τράπεζα Πειραιώς: Ολοκλήρωσε πληρωμές αγροτικών επιδοτήσεων ύψους 180 εκατ. ευρώ

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης η διαδικασία πληρωμής Συνδεδεμένων Ενισχύσεων έτους 2020 και λοιπών αγροτικών ενισχύσεων συνολικού ποσού 180.965.922,50 ευρώ σε 46.478 δικαιούχους.

6 Μαρτίου 1910: Η εξέγερση του Κιλελέρ

6 Μαρτίου 1910: Η εξέγερση του Κιλελέρ

Η εξέγερση του Κιλελέρ πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλία, τον Μάρτιο του 1910, όταν οι ντόπιοι αγρότες ξεκίνησαν μαζικές διαμαρτυρίες ενάντια στα διευρυμένα προνόμια των "τσιφλικάδων".

ΕΤΕπ, Εθνική και Τράπεζα Πειραιώς χρηματοδοτούν τον αγροτικό τομέα με επενδύσεις 560 εκατ. ευρώ

ΕΤΕπ, Εθνική και Τράπεζα Πειραιώς χρηματοδοτούν τον αγροτικό τομέα με επενδύσεις 560 εκατ. ευρώ

Η Εθνική Τράπεζα, η Τράπεζα Πειραιώς και η ΕΤΕπ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κινητοποιήσουν νέες επενδύσεις από αγρότες και αγροτικές επιχειρήσεις

Κινητοποίηση αγροτών στον Τύρναβο του ν. Λάρισας την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Πού θα κριθεί η προσπάθεια δημιουργίας κοινωνικών αντιδράσεων το επόμενο διάστημα

Τα αγροτικά μπλόκα και η πανελλαδική απεργία για το ασφαλιστικό θα κρίνουν εάν –όπως όλα δείχνουν αυτή τη στιγμή- η κυβέρνηση θα φτάσει έως τα «μπάνια του λαού» με ήρεμο κοινωνικό κλίμα ή όχι.

Φ.Γεννηματά στην AGROTICA: Η κυβέρνηση συνεχίζει την πολιτική που έφερε τους αγρότες σε δυσχερή θέση

Φ.Γεννηματά στην AGROTICA: Η κυβέρνηση συνεχίζει την πολιτική που έφερε τους αγρότες σε δυσχερή θέση

Η Φώφη Γεννηματά παρουσίασε αναλυτικά τις προτάσεις του ΚΙΝΑΛ για τον αγροτικό τομέα κατηγορώντας παράλληλα την κυβέρνηση της ΝΔ πως συνεχίζει στον ίδιο δρόμο με την προηγούμενη κυβέρνηση.

Κινητοποίηση αγροτών στον Τύρναβο του ν. Λάρισας την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Αγρότες: Αναζητούνται λύσεις για τις οφειλές προς τη ΔΕΗ

Σε συζητήσεις με τη ΔΕΗ βρίσκεται ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, προκείμενου να ρυθμιστούν οι οφειλές των αγροτών προς τη ΔΕΗ. Επιπλέον, συζητήθηκε ο νέος Νόμος που αφορά τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Οι συνέπειες του Brexit στο εμπορικό ισοζύγιο της ΕΕ

Brexit: Το εμπορικό ισοζύγιο Ελλάδας - Βρετανίας και οι πιθανές συνέπειες του στον αγροδιατροφικό τομέα

Ποιες προβλέπεται να είναι οι εξελίξεις του Brexit για τον αγροδιατροφικό τομέα στην ΕΕ και στην Ελλάδα - Πώς επηρεάζεται το εμπορικό ισοζύγιο Ελλάδας - Ηνωμένου Βασιλείου - Αναλύει ο καθηγητής Χαράλαμπος Κασίμης.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης

Μάκης Βορίδης: Η στρατηγική ήττα της αριστεράς είναι απολύτως θεμιτή, δεν καταλαβαίνω γιατί προξενεί εντύπωση

"Η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς δεν ανετράπη ακόμη, αλλά έγινε το πρώτο βήμα" τονίζει στη συνέντευξή του ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης. Διαμηνύει στους αγρότε πως η παρακώλυση συγκοινωνιών είναι παράνομη πράξη και δηλώνει πως "δεν συντρέχει λόγος" για εκλογή Προέδρου με αυξημένη πλειοψηφία.

Αποκλεισμός των Τεμπών από αγρότες (φωτό αρχείου)

Ζεσταίνουν τα τρακτέρ τις μηχανές - Ανησυχία στην κυβέρνηση

Στις 15 Δεκεμβρίου στη Νίκαια συνεδριάζει η Πανελλαδική των Μπλόκων για τον συντονισμό των φετινών συλλαλητηρίων, με το θέμα του κλεισίματος των δρόμων να παραμένει ανοιχτό αν αποτύχουν οι συζητήσεις με το αρμόδιο υπουργείο

Βαμβακοκαλλιέργεια στο νομό Λάρισας.

Τι θα κάνει η κυβέρνηση με το ασφαλιστικό των αγροτών

Δηλώσεις του Βρούτση χθες προκάλεσαν ανησυχία στον αγροτικό κόσμο για διπλασιασμό των ασφαλιστικών τους εισφορών και την επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ. Ο υπουργός Εργασίας υποσχέθηκε ειδικό καθεστώς για τους αγρότες, ο Πέτσας καμία επιβάρυνση στο συνδυασμό ασφαλιστικών και φορολογικών υποχρεώσεων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Μητσοτάκης: Η αναβάθμιση του πρωτογενούς τομέα, κεντρική πολιτική προτεραιότητα

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός - Στο επίκεντρο των συζητήσεων του πρωθυπουργού με τον υπουργό και τους υφυπουργούς η νέα ΚΑΠ, η στήριξη του πρωτογενούς τομέα και η ενθάρρυνση συνεργατικών σχημάτων.

Μητσοτάκης προς αγρότες: Ποιος θέλετε να διαπραγματευθεί την ΚΑΠ, εγώ ή ο Τσίπρας;

Μητσοτάκης προς αγρότες: Ποιος θέλετε να διαπραγματευθεί την ΚΑΠ, εγώ ή ο Τσίπρας;

Στη διαπραγμάτευση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και την ανάγκη επιβολής κυρώσεων από την ΕΕ στην Άγκυρα εάν συνεχίσει την προκλητική συμπεριφορά αναφέρθηκε από την Ορεστιάδα ο πρόεδρος της ΝΔ. Επίσκεψη στο μοναδικό συνεταιρισμό σκόρδου στην Ελλάδα.

Μητσοτάκης: Θα μειώσουμε τους φόρους για κάθε Έλληνα και για τους αγρότες

Μητσοτάκης: Θα μειώσουμε τους φόρους για κάθε Έλληνα και για τους αγρότες

Ισχυρή εντολή και από τους αγρότες ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη δεύτερη θεματική εκδήλωση της ΝΔ στην Άρτα. "Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η Άρτα θα είναι γαλάζια" δήλωσε.

Μπλόκο των αγροτών από τη Θεσσαλία στον κόμβο της Νίκαιας στη Λάρισα

Αποχωρούν από το μπλόκο της Νίκαιας οι αγρότες - "Φεύγουμε καταγγέλλοντας την κυβέρνηση"

Αποχωρούν από το μπλόκο της Νίκαιας οι αγρότες μετά από απόφαση που έλαβαν στη σημερινή τους συνέλευση, δηλώνοντας ωστόσο πως η κυβέρνηση έδειξε πως είναι απέναντι τους στη χθεσινή συνάντηση στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Αγροτικό μπλόκο στον Πλατύκαμπο Λάρισας από αγρότες

Λάρισα: Να κλείσουν τον κόμβο του Πλατύκαμπου προγραμματίζουν οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας

Υπενθυμίζεται πως κλειστή παραμένει για δεύτερη εβδομάδα η εθνική οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο ύψος του κόμβου της Νίκαιας, λόγω αγροτικού μπλόκου. Η κίνηση των οχημάτων πραγματοποιείται από παρακαμπτηρίους οδούς.