news 24/7

ΑΓΡΟΤΕΣ

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης

Μάκης Βορίδης: Η στρατηγική ήττα της αριστεράς είναι απολύτως θεμιτή, δεν καταλαβαίνω γιατί προξενεί εντύπωση

"Η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς δεν ανετράπη ακόμη, αλλά έγινε το πρώτο βήμα" τονίζει στη συνέντευξή του ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης. Διαμηνύει στους αγρότε πως η παρακώλυση συγκοινωνιών είναι παράνομη πράξη και δηλώνει πως "δεν συντρέχει λόγος" για εκλογή Προέδρου με αυξημένη πλειοψηφία.

Αποκλεισμός των Τεμπών από αγρότες (φωτό αρχείου)

Ζεσταίνουν τα τρακτέρ τις μηχανές - Ανησυχία στην κυβέρνηση

Στις 15 Δεκεμβρίου στη Νίκαια συνεδριάζει η Πανελλαδική των Μπλόκων για τον συντονισμό των φετινών συλλαλητηρίων, με το θέμα του κλεισίματος των δρόμων να παραμένει ανοιχτό αν αποτύχουν οι συζητήσεις με το αρμόδιο υπουργείο

Βαμβακοκαλλιέργεια στο νομό Λάρισας.

Τι θα κάνει η κυβέρνηση με το ασφαλιστικό των αγροτών

Δηλώσεις του Βρούτση χθες προκάλεσαν ανησυχία στον αγροτικό κόσμο για διπλασιασμό των ασφαλιστικών τους εισφορών και την επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ. Ο υπουργός Εργασίας υποσχέθηκε ειδικό καθεστώς για τους αγρότες, ο Πέτσας καμία επιβάρυνση στο συνδυασμό ασφαλιστικών και φορολογικών υποχρεώσεων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Μητσοτάκης: Η αναβάθμιση του πρωτογενούς τομέα, κεντρική πολιτική προτεραιότητα

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός - Στο επίκεντρο των συζητήσεων του πρωθυπουργού με τον υπουργό και τους υφυπουργούς η νέα ΚΑΠ, η στήριξη του πρωτογενούς τομέα και η ενθάρρυνση συνεργατικών σχημάτων.

Μητσοτάκης προς αγρότες: Ποιος θέλετε να διαπραγματευθεί την ΚΑΠ, εγώ ή ο Τσίπρας;

Μητσοτάκης προς αγρότες: Ποιος θέλετε να διαπραγματευθεί την ΚΑΠ, εγώ ή ο Τσίπρας;

Στη διαπραγμάτευση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και την ανάγκη επιβολής κυρώσεων από την ΕΕ στην Άγκυρα εάν συνεχίσει την προκλητική συμπεριφορά αναφέρθηκε από την Ορεστιάδα ο πρόεδρος της ΝΔ. Επίσκεψη στο μοναδικό συνεταιρισμό σκόρδου στην Ελλάδα.

Μητσοτάκης: Θα μειώσουμε τους φόρους για κάθε Έλληνα και για τους αγρότες

Μητσοτάκης: Θα μειώσουμε τους φόρους για κάθε Έλληνα και για τους αγρότες

Ισχυρή εντολή και από τους αγρότες ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη δεύτερη θεματική εκδήλωση της ΝΔ στην Άρτα. "Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η Άρτα θα είναι γαλάζια" δήλωσε.

Μπλόκο των αγροτών από τη Θεσσαλία στον κόμβο της Νίκαιας στη Λάρισα

Αποχωρούν από το μπλόκο της Νίκαιας οι αγρότες - "Φεύγουμε καταγγέλλοντας την κυβέρνηση"

Αποχωρούν από το μπλόκο της Νίκαιας οι αγρότες μετά από απόφαση που έλαβαν στη σημερινή τους συνέλευση, δηλώνοντας ωστόσο πως η κυβέρνηση έδειξε πως είναι απέναντι τους στη χθεσινή συνάντηση στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Αγροτικό μπλόκο στον Πλατύκαμπο Λάρισας από αγρότες

Λάρισα: Να κλείσουν τον κόμβο του Πλατύκαμπου προγραμματίζουν οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας

Υπενθυμίζεται πως κλειστή παραμένει για δεύτερη εβδομάδα η εθνική οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο ύψος του κόμβου της Νίκαιας, λόγω αγροτικού μπλόκου. Η κίνηση των οχημάτων πραγματοποιείται από παρακαμπτηρίους οδούς.

Από αγροτική κινητοποίηση

Σήμερα η συνέλευση των αγροτών στη Νίκαια - Δεν υπάρχει τελεσίγραφο προς την κυβέρνηση

Την περαιτέρω στάση τους και την πορεία των κινητοποιήσεών τους θα εξετάσουν οι αγρότες στο μπλόκο της Νίκαιας. Δεν υπάρχει κανένα τελεσίγραφο δήλωσε ο Ρίζος Μαρούδας.

Αποκλεισμός των σηραγγών των Τεμπών από αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας, Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019.

"Τελεσίγραφο" των αγροτών στην κυβέρνηση - Απειλούν να κόψουν την Ελλάδα στα δύο

Οι αγρότες προειδοποιούν πως αν δεν υπάρξει ραντεβού με κλιμάκιο υπουργών θα κόψουν την Ελλάδα στη μέση με νέα δυναμικά μπλόκα- Δεν αποκλείουν αιφνιδιαστική κάθοδο με τα τρακτέρ τους στην Αθήνα.

Μπλόκο των αγροτών (αρχείου)

Αποχωρούν τα τρακτέρ από τα Τέμπη

Νέα σύσκεψη θα πραγματοποιήσουν οι αγρότες για να αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεών τους ενώ περιμένουν πρόσκληση σε διάλογο από την κυβέρνηση.

Πανελλήνια σύσκεψη αγροτών που συμμετέχουν στα μπλόκα, στη Λάρισα

Επιφυλακτικοί οι αγρότες στο αν θα συμμετάσχουν στον διάλογο με Αραχωβίτη

"Τα αιτήματά μας, δηλαδή το κόστος παραγωγής,το ζήτημα του ΕΛΓΑ και των νέων αγροτών, δεν λύθηκαν στην προηγούμενη συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης" δήλωσε ο Χρήστος Σιδηρόπουλος, μέλος της επιτροπής αγροτών στη Λάρισα.

Φωτογραφία από τις κινητοποιήσεις των αγροτών

Διώξεις σε 10 για τα μπλόκα - Για τρομοκρατία από την κυβέρνηση κάνουν λόγο οι αγρότες

Ο Γραμματέας Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων του νομού Λάρισας, Αστέριος Τσικριτσής, μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 για τις διώξεις που ασκήθηκαν σε δέκα αγρότες μία μέρα μετά το στήσιμο του μπλόκου στη Νίκαια.

Μπλόκο των αγροτών

Αραχωβίτης: Αναμένω τους αγρότες των μπλόκων σε διάλογο

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρος Αραχωβίτης μιλώντας στον News 24/7 στους 88.6 υπογράμμισε πως αρκετά από τα παλιότερα αιτήματα των αγροτών έχουν ικανοποιηθεί, τους κάλεσε σε διάλογο και εξέφρασε την πεποίθηση πως δεν θα κλείσουν οι δρόμοι από τα μπλόκα.

Μπλόκο των αγροτών (αρχείου)

Πρεμιέρα για τα μπλόκα των αγροτών: Σε ποια σημεία κατευθύνονται τα τρακτέρ

Από τον κόμβο της Κουλούρας ξεκινάνε για φέτος τα μπλόκα των αγροτών, ενώ αναμένονται κινητοποιήσεις σε πολλές περιοχές, με τους αγρότες της Βορείου Ελλάδος να δίνουν το σήμα της έναρξης.