ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Τι ισχύει φέτος για τις εκπτώσεις σε αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Τι ισχύει φέτος για τις εκπτώσεις σε αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Το σύνολο των ακτοπλοϊκών εταιρειών θα προσφέρει έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, οι οποίοι πρόκειται να ταξιδέψουν από 27/06 έως και 02/07, από το νησί, στο οποίο ανέλαβαν υπηρεσία, προς τους τόπους μόνιμης κατοικίας τους.

Μήπως τελικά συμφέρει περισσότερο να πας Νέα Υόρκη αντί για Κυκλάδες;

Μήπως τελικά συμφέρει περισσότερο να πας Νέα Υόρκη αντί για Κυκλάδες;

Ο Κωνσταντίνος Αμπατζής επέστρεψε μόλις από την Αμερική και μεταφέρει στον Θοδωρή Κανελλόπουλο όσα έζησε, πυροδοτώντας την κουβέντα για το αν αξίζει τελικά να προτιμήσει κάποιος τη λύση του εξωτερικού λόγω της εξωφρενικής πια ακρίβειας στα ελληνικά νησιά.

Ταξίδι με πλοίο (φωτό αρχείου)

Λεμεσός - Πειραιάς: Στις 19 Ιουνίου το πρώτο ακτοπλοϊκό ταξίδι μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας

Πραγματικότητα γίνεται η θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου - Ελλάδας, καθώς στις 19 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο ταξίδι από το λιμάνι της Λεμεσού για τον Πειραιά.

Το νησί της Πάτμου

ΙΟΒΕ - Ακτοπλοΐα: Καμπανάκι κινδύνου για ΑΕΠ, ακρίβεια και δημόσια έσοδα λόγω του "Fit for 55" στα νησιά

Σοβαρότατη αναμένεται να είναι η επίδραση της δέσμης προτάσεων “Fit for 55” στην επιβατηγό ναυτιλία και στη νησιωτική Ελλάδα με βάση μελέτη του ΙΟΒΕ..

Δεμένο πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά

Τιμές καυσίμων: Έρχονται αυξήσεις στα εισιτήρια των πλοίων και "φρένο" στα δρομολόγια

Η νέα διοίκηση του του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας κατέθεσε 7 προτάσεις στον Υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη ώστε να λειτουργήσουν ως “ανάχωμα” σε αυξήσεις και περικοπές δρομολογίων.

Ακτοπλοϊκή γραμμή

Ακτοπλόοι: Σήμα κινδύνου για τα οφειλόμενα προς τις εταιρείες για τις "άγονες" γραμμές

"Αποχή" των εκπροσώπων των ακτοπλόων, χτες, από τις εργασίες του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (ΣΑΣ) έφερε το συσσωρευμένο κρατικό χρέος από την εκτέλεση των «άγονων γραμμών».

Τουρίστες με μάσκα στο λιμάνι του Πειραιά

Εκπτώσεις έως και 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους εκπαιδευτικούς

Ποιες εταιρείες προσφέρουν μειωμένες τιμές στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια μετά από κοινή παρέμβαση των υπουργείων Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Πλοίο δεμένο στο λιμάνι του Πειραιά

Κύμα αυξήσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οι μεγαλύτερες ακτοπλοϊκές εταιρείες ανακοίνωσαν αυξήσεις 6% στα εισιτήρια και ενημέρωσαν την Επιτροπή Ανταγωνισμού και το υπουργείο Ναυτιλίας. Η πρόταση για τον ΦΠΑ, που δεν έφερε αποτέλεσμα

Running photo @ Santorini Experience (photo by Loukas Hapsis)

Ταξίδεψε με άνεση στο 5ο Santorini Experience

Το “Santorini Experience” όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, φροντίζει για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των συμμετεχόντων, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες σε όλους τους ταξιδιώτες - 50% έκπτωση από όλα τα νησιά του Αιγαίου.

Πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά

Μεταφορικό Ισοδύναμο σε πλοία και αεροπλάνα: Πώς ωφελούνται οι νησιώτες - Τι πρέπει να γνωρίζουν

Ο κ. Σαντορινιός μίλησε για τις τρεις κινήσεις της κυβέρνησης για την επέκταση εφαρμογής του Μεταφορικού Ισοδύναμου στο ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6.