Κώστας Ηλιάκης: Το βίντεο από την εκπαίδευση του στις ΗΠΑ - Σαν σήμερα ο θάνατός του

ΚΩΣΤΑΣ ΗΛΙΑΚΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΗΛΙΑΚΗΣ EUROKINISSI

Το βίντεο παρουσιάζει μέρος της εκπαίδευσης του Κώστα Ηλιάκη στις ΗΠΑ, ο οποίος πέθανε σαν σήμερα το 2006. Διακρίνεται μέσα στην ανθρωποφυγόκεντρο όπου παρέμεινε 17 ολόκληρα λεπτά "φτάνοντας" 4 φορές τα 9G.

Ο Κώστας Ηλιάκης ήταν εξαιρετικός άνθρωπος και άριστος πιλότος. Μαχητής και επαγγελματίας. Ποτέ δεν θα είχε φανταστεί ότι θα υπήρχε πιλότος στον κόσμο που θα τον δολοφονούσε με τόσο άνανδρο τρόπο όπως ο Τούρκος Χαλί Ιμπραήμ. Ο Ηλιάκης είχε εκπαιδευτεί και στις ΗΠΑ. Έγινε εκπαιδευτής στα F-16.

Σαν σήμερα, το 2006 δολοφονήθηκε…

Το βίντεο είναι από την εκπαίδευσή του στις ΗΠΑ. Το Militaire.gr το εντόπισε στο Youtube και το αναδημοσιεύει μαζί με το κείμενο που το συνοδεύει.

ADVERTISING

"Το βίντεο είναι αυθεντικό από το DVD που του έδωσαν στην Αμερική στις 5/4/2002, όταν ανάμεσα στην εκπαίδευση σαν εκπαιδευτής στα νέα F-16 Block 52+, πέρασε και από την ανθρωποφυγόκεντρο. 17 ολόκληρα λεπτά κλεισμένος μέσα, πλήρης επικοινωνία με τους εκπαιδευτές, 4 φορές έφτασε τα 9G (πίεση 9 φορές το βάρος του σώματος του), άντεξε την δοκιμασία , ήρεμος όπως πάντα. Αφιερωμένο και σε αυτούς που σας αποκαλούν “αντιπαραγωγικούς”. Μην στεναχωριέσαι για ότι βλέπεις από εκεί ψηλά εδώ στην γη, απλά γύρνα το κεφάλι σου αλλού, όπως έκανες πάντα… Δεν σε ξεχνάμε, μην μας ξεχάσεις... Φίλλιπος Ηλιάκης"

Πηγή: 

Militaire.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κώστας Ηλιάκης: 13 χρόνια μετά - Τα ημερολόγια ντοκουμέντα της κρίσης

SHARE:

24Media Network