Παναγιωτόπουλος: Αν χρειαστεί, ακόμα και στρατιωτική εμπλοκή με την Τουρκία

Παναγιωτόπουλος: Αν χρειαστεί, ακόμα και στρατιωτική εμπλοκή με την Τουρκία
Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος Eurokinissi

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος τόνισε ότι η Ελλάδα δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει ακόμα και στρατιωτικά μέσα κατά της Τουρκίας.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό δελτίο ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ξεκαθάρισε ότι εφόσον χρειαστεί η Ελλάδα θα χρησιμοποιήσει και στρατωτική δράση για να προασπίσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα έναντι της Τουρκίας.

Αναλυτικά ο Υπουργός Άμυνας είπε στο Star: “Η συμπεριφορά της Τουρκίας το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά επιθετική. Θεωρώ ότι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσει η Ελλάδα αυτή τη συμπεριφορά, η οποία έχει γενικά μια τάση αυξανόμενης επιθετικότητας, είναι αφενός να εξαντλεί όλα τα διπλωματικά της όπλα και από την άλλη μεριά να μεριμνά για την αύξηση της αποτρεπτικής ισχύος των Ενόπλων Δυνάμεων.

Προετοιμαζόμαστε για όλα τα ενδεχόμενα. Μέσα σε όλα τα ενδεχόμενα συμπεριλαμβάνονται ασφαλώς και η στρατιωτική εμπλοκή. Δε θέλουμε να φτάσουμε εκεί, αλλά θέλουμε να καταστήσουμε σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να προασπίσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα σε απόλυτο βαθμό. Επομένως, ο νοών νοείτω!”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version