Στεφανής: Να προτάξουμε το εθνικό συμφέρον

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΦΕΘΑ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΗ ΣΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ
Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής EUROKINISSI

Για το εθνικό συμφέρον και την στρατηγική σκέψη και σχεδίαση μίλησε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής σε εκδήλωση για τον εορτασμό της 198ης επετείου της Α' Εθνικής Συνέλευσης των Ελλήνων και της Ανεξαρτησίας της Ελλάδας

«Καλούμαστε να προτάξουμε το εθνικό συμφέρον, το συμφέρον της πατρίδας και της κοινωνίας μας έναντι κάθε άλλου επιμέρους υπολογισμού, υπηρετώντας ενεργά τις αξίες και τα ιδανικά, με τα οποία συνδέθηκε άρρηκτα η Ελλάδα από την πρώτη καταστατική πράξη της παλιγγενεσίας της και διαφυλάττοντας ως κόρη οφθαλμού την εθνική ομοψυχία και τη διατήρηση της αποτρεπτικής και αμυντικής μας ικανότητας». Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 198ης επετείου της Α' Εθνικής Συνέλευσης των Ελλήνων και της Ανεξαρτησίας της Ελλάδας, στη Νέα Επίδαυρο.

«Αυτό πρέπει να αποτελεί το μόνιμο και ουσιαστικό εθνικό μας κέντρο βάρους, δηλαδή τον κεντρικό πυρήνα και το απαραίτητο δομικό στοιχείο, σε όλα τα επίπεδα στρατηγικής σκέψης και σχεδίασης. Αυτό το κέντρο βάρους είναι που μας διακρίνει ως άξιους απόγονους μεγάλων προγόνων αλλά και διαχρονικά άξιους υπερασπιστές της πατρίδας, συνιστώντας την προμετωπίδα του φρονήματος του λαού και του έθνους μας, ενάντια σε όποιον επιβουλεύεται τα σύνορά μας, την εδαφική ακεραιότητα και την εθνική μας κυριαρχία», πρόσθεσε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας.

ADVERTISING

Ο κ. Στεφανής παρακολούθησε τη θεία δοξολογία στον ιερό ναό της Ευαγγελίστριας και την επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε στην κεντρική πλατεία της Νέας Επιδαύρου, ενώ κατέθεσε στεφάνι στην αναθηματική στήλη της Α' Εθνοσυνέλευσης.

SHARE:

24Media Network