Χωρίς Επείγοντα

Χωρίς Επείγοντα

Σε συμβολική κατάληψη των τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών προχωρούν οι εργαζόμενοι σε δημόσια νοσοκομεία την Τετάρτη 23 Μαρτίου, διεκδικώντας το δημόσια χαρακτήρα του ΕΣΥ. Προσανατολίζονται σε 24ωρη στις 30 Μαρτίου. Πεντάωρη στάση εργασίας και πορεία διαμαρτυρίας στις 31 Μαρτίου οι νοσηλευτές

Σε απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν γιατροί και εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας, με βασικά αιτήματα να γίνουν προσλήψεις προσωπικού, να διατηρηθεί ο δημόσιος χαρακτήρας του συστήματος υγείας και να μην γίνουν περικοπές και συγχωνεύσεις που διαλύουν το ΕΣΥ.

Στις 23 Μαρτίου οι εργαζόμενοι θα κάνουν συμβολική κατάληψη των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών και θα επιτρέπουν στους πολίτες να έχουν δωρεάν πρόσβαση στις υπηρεσίες των Νοσοκομείων.

Εικοσιτετράωρη απεργία θα κάνουν στις 30 Μαρτίου οι γιατροί των νοσοκομείων της Αθήνας και του Πειραιά και την επομένη οι εργαζόμενοι των Νοσοκομείων της περιφέρειας.

Στις 31 Μαρτίου οι συνάδελφοί τους των νοσηλευτικών ιδρυμάτων της Αθήνας και του Πειραιά θα κάνουν πεντάωρη στάση εργασίας (10 πμ - 3 μμ). Την ίδια μέρα, στις 11 πμ, θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας.

SHARE:

24Media Network