Αρραβώνες γιου Παπανδρέου: Αλλού η νύφη, αλλού ο γαμπρός, αλλού τα πεθερικά – Στρίβειν δια του αρραβώνος λόγω… παπαράτσι

Αρραβώνες γιου Παπανδρέου: Αλλού η νύφη, αλλού ο γαμπρός, αλλού τα πεθερικά – Στρίβειν δια του αρραβώνος λόγω… παπαράτσι

Προσπαθούν να αποφύγουν τα αδιάκριτα δημοσιογραφικά βλέμματα και καθυστερεί ο αρραβώνας του γιου του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου

Το σήριαλ των αρραβώνων του γιου του πρώην Πρωθυπουγού Γιώργου Παπανδρέου και της Πωλίνας συνεχίζεται.

Καμία διαδικασία δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του prismanews.gr ο αρραβώνας ήταν προγραμματισμένος να γίνει στις 21.00 στην ταβέρνα “Σοκακι”.

Το prismanews.gr μίλησε πριν από λίγα λεπτά με ανθρώπους από το συγγενικό περιβάλλον της νύφης Πωλίνας Πατραμάνη οι οποίοι δήλωσαν ότι αυτή τη στιγμή ο Γιώργος Παπανδρέου, οι συμπέθεροι αλλά και ο Ανδρίκος με την Πωλίνα βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία.

Προσπάθησαν να ξεγελάσουν τους δημοσιογράφους και τους paparazzi που έχουν σπεύσει σε κάθε γωνιά της Χερσονήσου με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν οι ίδιοι σε διαφορετικά σημεία και να μην μπορεί να ξεκινήσει ο αρραβώνας.

Το αρχικό σχέδιο του ΓΑΠ και των συγγενών ήταν να “πείσουν” τα ΜΜΕ ότι τελικά ο αρραβώνας δεν θα γίνει στην ταβέρνα “Σοκάκι” έτσι ώστε να απομακρυνθούν. Τα σχέδια όμως χάλασαν και όσο συνεχίζονται να δίνονται οι πληροφορίες κανείς δεν ξέρει την έκβαση των αρραβώνων.

Οι ελάχιστοι καλεσμένοι έχουν ήδη φτάσει στην ταβέρνα και περιμένουν. Συγκεκριμένα μάλιστα 12 καλεσμένοι της νύφης πήραν εντολή να αφήσουν τα αυτοκίνητά τους στην Εθνική οδό, τα οποία και φρουρούνται από την αστυνομία, και να κατέβουν με συνοδεία έως την παραδοσιακή ταβέρνα.

Πηγή: prismanews

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα