2020 NBA All-Star Weekend: Έλαμψε δια της απουσίας του ο Μάικλ Τζόρνταν

2020 NBA All-Star Weekend: Έλαμψε δια της απουσίας του ο Μάικλ Τζόρνταν
Ο Μάικλ Τζόρνταν AP

Ο Μάικλ Τζόρνταν γίνεται σήμερα 57 ετών, ουδείς όμως τον είδε σε event του ΝΒΑ στη διάρκεια του All-Star Weekend που έγινε στο Σικάγο. Το πάρτι του, πάντως, ήταν φαντασμαγορικό.

Το 2018 ήταν στο Λος Άντζελες για να πάρει τη σκυτάλη. Το 2019 διοργάνωσε το All-Star Weekend στη Σάρλοτ. Το 2020 είδε το εορταστικό τριήμερο να πηγαίνει στο Σικάγο, στην πόλη στην οποία μεγαλούργησε, ωστόσο ουδείς τον είδε σε κάποιο event. Ούτε στο Rising Stars Challenge, ούτε στους διαγωνισμούς του Σαββάτου, ούτε στο All-Star Game πήγε ο Μάικλ Τζόρνταν, ο μεγαλύτερος απόντας αυτών των ημερών.

Όπως αναφέρει το Sport24.gr, ο Θεός του μπάσκετ βρισκόταν πάντως στο Σικάγο και μάλιστα το Σάββατο (15/2) διοργάνωσε ένα τεράστιο party για τα γενέθλιά του καθώς σήμερα (17/2) γίνεται 57 ετών. Εκεί ήταν πολλοί σταρ του ΝΒΑ, ένα τεράστιο μπουκέτο με λουλούδια προς τιμήν του Κόμπι Μπράιαντ, vending machines που έδιναν σαμπάνια στο κοινό και πάρα πολλά εντυπωσιακά εφέ που μόνο ένας εκατομμυριούχος σαν τον MJ θα μπορούσε να προσφέρει στους καλεσμένους του.

Κόμπι Μπράιαντ 24 Sport24.gr / Twitter @espn

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα