ΑΕΚ: Στα 16 τα κρούσματα – Η ΠΑΕ ανακοίνωσε άλλα 6

ΑΕΚ: Στα 16 τα κρούσματα – Η ΠΑΕ ανακοίνωσε άλλα 6

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές της Ένωσης, συγκεκριμένα οι Τσιγκρίνσκι, Βασιλαντωνόπουλος και Ινσούα, όπως και τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο κορονοϊός συνεχίζει να σαρώνει την Ένωση. Η ΑΕΚ πραγματοποίησε νέα τεστ ανίχνευσης του COVID-19 το πρωί της Δευτέρας και τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά. Συγκεκριμένα, έγιναν γνωστά έξι νέα κρούσματα, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος και ο Εμάνουελ Ινσούα, όπως και τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο συνολικός αριθμός πλέον φτάνει τους 16.

Άπαντες έχουν ενημερωθεί, σύμφωνα με το Sport24.gr και βρίσκονται σε καραντίνα, όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο σε αυτές τις περιπτώσεις. Υπάρχει στάση αναμονής για την εξέλιξη της κατάστασης, ενώ είναι ανοιχτό αν θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση της Δευτέρας.

Θυμίζουμε πως ο Μιχάλης Μπακάκης ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής που βρέθηκε θετικός στον ιό, ενώ ακολούθησαν, μετά τον αγώνα με τη Ζόρια, οι Μάνταλος, Σβάρνας, Χνιντ και Σάκχοφ και δύο μέλη του τεχνικού τιμ, με αποτέλεσμα να αναβλήθεί κι η αναμέτρηση με τον Άρη για την 8η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Την Κυριακή μάλιστα, έγινε γνωστό ότι διαγνώσθηκαν θετικά και άλλα τρία μέλη της ομάδας, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται για παίκτες.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

“Η ΠΑΕ AEK ανακοινώνει ότι στον τρίτο κατά σειρά έλεγχο ανίχνευσης κορωνοϊού, μετά την επιστροφή της ομάδας από την Ουκρανία, υπήρξαν έξι νέα κρούσματα.

Θετικοί στον ιό Covid-19 βρέθηκαν τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές της ομάδας. Πρόκειται για τους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο και Εμάνουελ Ινσούα. Επίσης θετικά στον ιό ανιχνεύτηκαν και τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές, αλλά και τα τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν ήδη ενημερωθεί και απομονωθεί κατά την προβλεπόμενη διαδικασία και θα ακολουθήσει μέσα στο επόμενο διάστημα και νέος έλεγχος.

Ευχές σε όλους για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα Σπάτα από σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα