Aποκλείστηκε ο Τσιτσιπάς από τον Ράονιτς

Aποκλείστηκε ο Τσιτσιπάς από τον Ράονιτς
O Στέφανος Τσιτσιπάς AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να βρει τις απαντήσεις στο τέλειο σερβίς του Μίλος Ράονιτς και αποκλείστηκε στον ημιτελικό γύρο του Western and Southern Open.

Όπως και στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, στο Αυστραλιανό Όπεν του 2020, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να βρει την απάντηση στο τρομερό σερβίς του Μίλος Ράονιτς και τελικά υπέστη ξανά ήττα από τον 30χρονο Καναδό με 7-6 (5), 6-3 στον ημιτελικό γύρο του Σινσινάτι.

Ο Στέφανος έχει παίξει συνολικά πέντε σετ κόντρα στον Ράονιτς και κατάφερε να δημιουργήσει μόνο μια break point ευκαιρία που ήρθε σε ένα οριακό σημείο του πρώτου σετ αλλά, δυστυχώς, δεν ευοδώθηκε.

Πρόκειται για το 6-5 του πρώτου σετ όταν και ο Ράονιτς σέρβιρε για να παραμείνει στο σετ. Εκεί, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να έχει ένα “χρυσό” break-set point και να μπλέξει τον Καναδό σε ράλι αλλά, δυστυχώς, ένα misshit του Στέφανου με το backhand έληξε άδοξα τον πόντο.

Σύμφωνα με το Sport24.gr, οι δύο τενίστες οδηγήθηκαν όπως αναμενόταν σε tie break και αφού αντάλλαξαν από ένα mini break, πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι και το 6-5 με τον Ράονιτς να έχει αυτή τη φορά set point.

Μετά από foot fault, ο Τσιτσιπάς έπαιξε με δεύτερο σερβίς και έχασε τον πόντο και το σετ δεχόμενος μεγάλο ψυχολογικό χτύπημα.

Κάτι που φάνηκε στις αρχές του δεύτερου σετ όταν το σερβίς του άρχισε να αντιμετωπίζει περισσότερα προβλήματα. Ο Ράονιτς, στην πρώτη του ευκαιρία για break, ευτύχησε να το πάρει και μετά η αποστολή του Τσιτσιπά έγινε, σχεδόν, mission impossible.

Όντως, ο Τσιτσιπάς δεν πλησίασε ποτέ το break back και όλα τελείωσαν με σχετική άνεση για τον Καναδό. Ο Ράονιτς θα παίξει το Σάββατο στον 4ο του τελικό σε Masters διοργάνωση έχοντας τρεις ήττες, τις δύο από τον Νόβακ Τζόκοβιτς και μία από τον Ραφαέλ Ναδάλ.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα