Λευτέρης Αυγενάκης στο NEWS 24/7 για Αντετοκούνμπο: “Τα λόγια είναι φτωχά για να αποτυπώσουν το μέγεθος της αξίας του”

Λευτέρης Αυγενάκης στο NEWS 24/7 για Αντετοκούνμπο: “Τα λόγια είναι φτωχά για να αποτυπώσουν το μέγεθος της αξίας του”
Ο Λευτέρης Αυγενάκης Eurokinissi

"Η Ελλάδα μας είναι τυχερή που διαθέτει έναν τέτοιο αθλητή, παγκόσμιο είδωλο και σύμβολο" δήλωσε στο NEWS 24/7 ο υφυπουργός Αθλητισμού για τον θρίαμβο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των Μπακς.

Είναι η στιγμή του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο “Greek Freak” και οι Μπακς είναι πρωταθλητές του ΝΒΑ κερδίζοντας τους Σανς με 4-2 στη σειρά των NBA Finals. Ο MVP των τελικών έκανε τα πάντα με 50 πόντους οδηγώντας τα “ελάφια” στη νίκη.

Για τον θρίαμβο του Γιάννη Αντετοκούνμπο μίλησε στο NEWS 24/7, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «η Ελλάδα μας είναι τυχερή που διαθέτει έναν τέτοιο αθλητή, παγκόσμιο είδωλο και σύμβολο.»

Η δήλωση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη:

«Τα λόγια είναι πλέον φτωχά για να αποτυπώσουν το μέγεθος της αξίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μπήκε στο κλαμπ των θρύλων του ΝΒΑ. Ούτε αυτή η σπουδαία και σημαντική κατάκτηση του πρωταθλήματος, μισό αιώνα έπειτα από την τελευταία φορά που ο τίτλος πήγε στο Μιλγουόκι, περιγράφει ακριβώς το μέγεθος του επιτεύγματος του Γιάννη μας: Τη δικαίωση της ακατάπαυστης δουλειάς, της συνεχούς προσπάθειας, του αθλητικού ήθους, της εξαιρετικής ωριμότητας για την ηλικία και την ηγετική φυσιογνωμία του, της γενικότερης στάσης – πρότυπο που επιδεικνύει σε κάθε τομέα της ζωής του. Η Ελλάδα μας είναι τυχερή που διαθέτει έναν τέτοιο αθλητή, παγκόσμιο είδωλο και σύμβολο.»

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα