Μπριζ – ΠΑΟΚ 1-0: Έχασε στο Βέλγιο, αλλά ο Κοτάρσκι τον κράτησε ζωντανό για την πρόκριση στην καυτή Τούμπα

Διαβάζεται σε 2'
Paok-briz
AP

Ο ΠΑΟΚ δέχτηκε ένα γκολ στην αρχή του αγώνα με τη Μπριζ, έχασε με 1-0, αλλά ο Κοτάρσκι με σωτήριες επεμβάσεις μεταξύ των οποίων και απόκρουση σε πέναλτι του Τιάγκο τον κράτησε όρθιο ενόψει της ρεβάνς πρόκρισης στην καυτή Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την πρόκριση στους “4” του Conference League καθώς αν και γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Μπριζ έμεινε ζωντανός στην υπόθεση πρόκριση καθώς ο Κοτάρσκι με σωτήριες επεμβάσεις, μεταξύ των οποίων και σε πέναλτι του Τιάγκο κράτησε το σκορ στο επίπεδο του 1-0 και όλα μπορούν να γίνουν την Πέμπτη (18/4) στην καυτή Τούμπα, όπως μεταδίδει το Sport24.

Οι Βέλγοι βρήκαν ένα γκολ στην αρχή του αγώνα, πήραν προβάδισμα στο σκορ και είχαν ευκαιρίες και για άλλα γκολ με τον Κοτάρσκι όμως να λέει όχι σε κάθε προσπάθεια τους.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοση του μόνο στο δεύτερο μέρος και είχε κάποιες καλές στιγμές χωρίς αποτέλεσμα όμως με το 1-0 να παραμένει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Με Σαμάτα στην κορυφή ο ΠΑΟΚ
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρέταξε τον ΠΑΟΚ με τον Σαμάτα στην κορυφή της επίθεσης και τον Βιεϊρίνια στο δεξί άκρο της άμυνας του δικεφάλου. Ενώ από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι εννιά που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα ήταν οι αναμενόμενοι.

Ο Κοτάρσκι βρέθηκε κάτω από την εστία του ΠΑΟΚ με τον Βιεϊρίνια να παίζει στο δεξί άκρο και τον Μπάμπα στο αριστερό ενώ οι Κεντζιόρα-Κουλιεράκης ήταν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Μπροστά τους αγωνίστηκαν οι Μεϊτέ-Οζντόεφ με τους Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια και Τάισον να είναι η τριάδα πίσω από τον Σαμάτα.

ΜΠΡΙΖ: Τζάκερς, Σπίλερς (56′ Ορντόνεζ), Μέχελε, Ντε Κούιπερ, Σόμπε, Ομιεντίκα, Βανάκεν, Βέτλεσεν (73′ Μπαλάντα), Σκόρας, Τιάγκο, Ζούτγκλα (73′ Νούσα).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (81′ Ότο), Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (73′ Σβαμπ), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (62′ Ντεσπόντοφ), Τάισον, Σαμάτα (73′ Μπράντον Τόμας).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα