Επίθεση οπαδών στο σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Επίθεση οπαδών στο σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Eurokinissi Sports

Άγριες εικόνες έξω από το σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, καθώς 100 άτομα επισκέφθηκαν τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού το απόγευμα της Τετάρτης (10/6).

Επίθεση από οπαδούς δέχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (10/6) ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όπως αναφέρει το Sport24.gr, μία μέρα μετά από τη συνέντευξη Τύπου στην οποία ανακοίνωσε το πωλητήριο στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, 100 άτομα με 50 δίκυκλα έφτασαν με πορεία στην οικεία του Γιαννακόπουλου στα βόρεια προάστια, η οποία πλέον φρουρείται από την ΕΛ.ΑΣ.

Οταν έφτασε στην περιοχή η ισχυρη αστυνομική δύναμη, οι οπαδοί είχαν προλάβει να απομακρυνθούν κι έτσι δεν έγινε καμία σύλληψη ή προσαγωγή.

Η ενημέρωση της αστυνομίας:

Σύμφωνα με την προφορική ενημέρωση από την ΓΑΔΑ, μεταξύ 20-20:30 περί τα 50 δικάβαλα δίκυκλα έφτασαν έξω από την οικία του επιχειρηματία Δ. Γιαννακόπουλου και σημειώθηκε επεισόδιο κατά το οποίο οπαδοί έριξαν δυναμιτάκια στον προαύλιο χώρο της οικίας. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και οι ταραξίες τράπηκαν σε φυγή. Έως αυτή την ώρα δεν υπάρχει ενημέρωση για τυχόν προσαγωγές υπόπτων.

Από την ΕΛΑΣ έγινε γνωστό ότι έχουν σταλεί δυνάμεις για να περιφρουρήσουν το σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, καθώς και τα γραφεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα