Εθνική μπάσκετ: Ο Ποτσέσκο ζήτησε συγγνώμη στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την αγκαλιά και τον αποθέωσε

Εθνική μπάσκετ: Ο Ποτσέσκο ζήτησε συγγνώμη στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την αγκαλιά και τον αποθέωσε

Νέο σκηνικό του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Τζιανμάρκο Ποτσέκο διαδραματίστηκε στο ασανσέρ του ξενοδοχείου των εθνικών ομάδων του EuroBasket 2022.

Από τον διάδρομο των αποδυτηρίων που οδηγεί στο παρκέ της Mercedes Benz Arena στο ασανσέρ του ξενοδοχείου που διαμένουν οι εθνικές ομάδες του EuroBasket 2022. Ο Τζιανμάρκο Ποτσέσκο, όπως ο ίδιος ομολόγησε, συναντήθηκε εκ νέου με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και του απολογήθηκε για τη στιγμή έκστασης που έζησε στην αγκαλιά του μετά τη μεγαλειώδη πρόκριση επί της Σερβίας, γράφει το Sport24.gr

“Του ζήτησα συγγνώμη. Απολογήθηκα φυσικά. Αλλά ήμουν χαρούμενος γιατί είχαμε νικήσει. Αυτός άρχισε να γελά”, ανέφερε αρχικά ο Ιταλός εκλέκτορας για την περίφημη σκηνή, όπως μετέφερε το Basketnews.

Στη συνέχεια, αλλά χωρίς να μπει σε άλλες λεπτομέρειες για τον διάλογο που είχαν οι δυο τους στο ανελκυστήρα, ο Ποτσέκο συμπλήρωσε: “Τις περισσότερες φορές δεν μπορείς να διαχωρίσεις τον παίκτη από τον άνθρωπο. Αν ένας τύπος είναι εκπληκτικός στο παρκέ, είναι συνήθως εκπληκτικός και ως άνθρωπος. Ο Γιάννης είναι ένα τέλειο παράδειγμα. Είναι ένας απίθανος τύπος”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα