Euro 2020: Συγκινητικός Σπινατσόλα – “Ξέχασε” τον τραυματισμό και πανηγύρισε έξαλλα την πρόκριση της Ιταλίας

Euro 2020: Συγκινητικός Σπινατσόλα – “Ξέχασε” τον τραυματισμό και πανηγύρισε έξαλλα την πρόκριση της Ιταλίας

Ο μεγάλος άτυχος της Ιταλίας, Λεονάρντο Σπινατσόλα είδε από την τηλεόραση τον ημιτελικό, ωστόσο, στο νικητήριο πέναλτι του Ζορζίνιο ξέσπασε σε πανηγυρισμούς. "Σπίνα-Σπίνα" από τους συμπαίκτες του.

Ο Λεονάρντο Σπινατσόλα ήταν ο μεγάλος άτυχος της εθνικής Ιταλίας, με τον σοβαρό τραυματισμό του στον προημιτελικό του Euro 2020 κόντρα στο Βέλγιο. Ο άσος της Ρόμα, υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα στο αριστερό πόδι, με αποτέλεσμα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Η επέμβαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία στη Φινλανδία, ωστόσο, ο Σπινατσόλα θα μείνει εκτός δράσης για περίπου πέντε με έξι μήνες.

Έτσι, ο Ιταλός ποδοσφαιριστής αναγκάστηκε να δει από την τηλεόραση τον ημιτελικό με την Ισπανία, στο οποίο “κόπηκε” και το ένα εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Σε βίντεο που δημοσίευσε η ομάδα του, η Ρόμα, ο Σπινατσόλα εμφανίζεται να πανηγυρίζει σαν μικρό παιδί, παρά τον γύψο στο πόδι του μετά το εύστοχο πέναλτι του Ζορζίνιο, χωρίς να πτοείται καθόλου από το γεγονός ότι ο ίδιος απουσίαζε από την αναμέτρηση.

Δείτε την πολύ όμορφη σκηνή:

Την ίδια ώρα, όμως, μία ακόμη συγκινητική στιγμή εξελισσόταν και στο γήπεδο. Η φανέλα με το Νο 4 του Σπινατσόλα φορέθηκε μετά τον ημιτελικό από τον Λορέντσο Ινσίνιε προκειμένου να αφιέρωσει τη νίκη στον συμπαίκτη του, ενώ την ίδια ώρα όλοι οι άλλοι παίκτες της σκουάντρα ατζούρα τραγουδούσαν “Σπίνα – Σπίνα” προς τιμή του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα