Euro – Έρικσεν: “Είμαι καλά, δεν θα τα παρατήσω” – Μυστήριο με το τι του συνέβη

Euro – Έρικσεν: “Είμαι καλά, δεν θα τα παρατήσω” – Μυστήριο με το τι του συνέβη
Κρίστιαν Ερικσεν AP

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, δεν θα τα παρατήσω. Νιώθω καλύτερα τώρα αλλά θέλω να καταλάβω τι έγινε. Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους για τη συμπαράσταση τους", δήλωσε ο Κρίστιαν Έρικσεν.

Σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του Κρίστιαν Έρικσεν. Ο 29χρονος Δανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Κοπεγχάγης, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην ιταλική αθλητική εφημερίδα, Gazzetta dello Sport, τις οποίες τις έκανε πρωτοσέλιδο. Ο σταρ της Ιντερ έστειλε μήνυμα μέσω του μάνατζερ του αναφέροντας:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, δεν θα τα παρατήσω. Νιώθω καλύτερα τώρα αλλά θέλω να καταλάβω τι έγινε. Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους για τη συμπαράσταση τους.»

Μυστήριο ακόμα η κατάρρευσή του

Σημειώνεται πως οι θεράποντες γιατροί δεν έχουν καταλήξει ακόμα στο αίτιο που προκάλεσε την κατάρρευση και εν συνεχεία την καρδιακή ανακοπή.

Οι διεθνείς της Δανίας προστατεύτουν τον Έρικσεν μετά την κατάρρευσή του 2021 Stuart Franklin/AP

Ο Δανός ποδοσφαιριστής, που τρόμαξε όλον τον πλανήτη το Σάββατο στο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας της Δανίας με τη Φινλανδία στην Κοπεγχάγη για το Euro 2020, συνεχίζει να υποβάλλεται σε εξετάσεις οι οποίες πάντως, μέχρι στιγμής, είναι καθαρές.

Φινλανδοί φίλαθλοι μετά την κατάρρευση του Έρικσεν 2021 Martin Meissner/AP

“Ο Έρικσεν είναι ακόμη στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Ακόμη δεν υπάρχει κάποια εξήγηση γιατί ο Κρίστιαν Έρικσεν έπεσε στο χορτάρτι το Σάββατο. Γι’ αυτό και είναι ακόμη στο νοσοκομείο. Για να βρούμε τι ακριβώς έχει συμβεί. Τη στιγμή που μιλάμε και κάτω από τις συνθήκες που γνωρίζουμε”, τόνισε, μεταξύ άλλων, ο γιατρός της Εθνικής Δανίας Μόρτεν Μπόεσεν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα