Εξυγίανση στο ποδόσφαιρο: Οι δύσκολες αποφάσεις είναι αναγκαίες εδώ και τώρα

Εξυγίανση στο ποδόσφαιρο: Οι δύσκολες αποφάσεις είναι αναγκαίες εδώ και τώρα
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) Eurokinissi Sports

Νέα αφορμή για να μιλάμε για "εξυγίανση", το περιστατικό διακοπής του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη, μετά την είσοδο του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη και τις καταγγελίες από πλευράς ΑΕΚ

“Οι δύσκολες αποφάσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αναγκαίες αν θέλουμε πραγματική Εξυγίανση”.

Αυτό είναι το ερώτημα που καλείται – για άλλη μια φορά – να αντιμετωπίσει η ελληνική Πολιτεία, ειδικά τώρα που βρισκόμαστε εν μέσω κυβερνητικού πλάνου για το τέλος των παθογενειών που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια.

Αφορμή, το περιστατικό διακοπής του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη, μετά την είσοδο του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη και τις καταγγελίες από πλευράς ΑΕΚ για απειλές εις βάρος παραγόντων της ομάδας.

Για το περιστατικό τοποθετήθηκε άλλωστε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος έκανε λόγο για “ακραία φαινόμενα που γυρνούν το ποδόσφαιρο” χρόνια πίσω και αφήνει όλα τα ενδεχόμενα για το πρωτάθλημα ανοιχτά.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

“Οι σημερινές εικόνες πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου.

Εικόνες οπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω.

Τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις.

Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα. Και φέτος μετά από χρόνια είχαμε το πιο συναρπαστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα. Δε πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την ΟΥΕΦΑ να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις”.

Εσείς τί πιστεύετε; Χρειάζονται “δύσκολες αποφάσεις” για το ελληνικό ποδόσφαιρο που μπορεί να σημαίνουν μέχρι και αναβολή του πρωταθλήματος αλλά και αυστηρότερη επιβολή κυρώσεων προς τους εμπλεκόμενους ανά περίσταση;

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version