Ημιτελικά Κυπέλλου: Ο Ισπανός Εστράδα στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Ημιτελικά Κυπέλλου: Ο Ισπανός Εστράδα στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
Εστράδα Eurokinissi Sports

O Ισπανός Χαβιέρ Εστράδα θα διευθύνει το ντέρμπι Κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού στην Τούμπα, ενώ ο Πορτογάλος Αρτούρ Σοάρες Ντίας επιλέχθηκε από την ΚΕΔ για το ΑΕΚ - Άρης.

Τον Ισπανό Χαβιέρ Εστράδα επέλεξε η ΚΕΔ για να “σφυρίξει” το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού στην Τούμπα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου (04/03, 21:30). Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Αλόνσο Ρομπέρτο, Τεόντορο Σομπρίνο, ενώ τέταρτος θα είναι ο Τάσος Παπαπέτρου του συνδέσμου Αθηνών. Στο VAR θα βρίσκεται ο -επίσης- Ισπανός, Γκονθάλεθ Γκονθάλεθ, ενώ βοηθός VAR θα είναι ο Ρομπέρτο Ντίαθ Πέρεθ.

Σύμφωνα με το Sport24.gr, ο Εστράδα είναι διεθνής από το 2013 και έχει οριστεί σε 49 αναμετρήσεις σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έχει διευθύνει τρεις φορές αγώνα του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα τα παιχνίδια με Καμπάλα (0-0) για τους ομίλους του Europa League 2015/16, με Άγιαξ (1-1) για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League 2016/17, καθώς και την ήττα με 3-0 από τη Σάλκε στην Τούμπα για τη φάση των 32 του Εuropa League εκείνης της σεζόν. Αντίθετα, ο Ισπανός έχει σφυρίξει μόλις έναν αγώνα του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα το 2-2 με την Παρτίζαν στο “Γ. Καραϊσκάκης” για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League της σεζόν 2017/18.

Όσον αφορά στο έτερο παιχνίδι των ημιτελικών ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ (04/03, 18:30), θα το διευθύνει ο Πορτογάλος Αρτούρ Σοάρες Ντίας, με βοηθούς τους Ρουί Λισίνιο, Πάουλο Σοάρες και τέταρτο τον Πέτρο Τσακαράκη του συνδέσμου Χανίων. Στο VAR θα βρίσκεται ο Πορτογάλος Τιάγκο Μαρτίνς με βοηθό τον Πέντρο Μότα. Ο 41χρονος Ντίας είναι διεθνής από το 2011 και ανήκει στο κορυφαίο επίπεδο (Elite) της UEFA, διευθύνοντας παιχνίδια του Champions League, με τελευταίο το Ρεάλ – Παρί Σεν Ζερμέν 2-2 για τους ομίλους της φετινής διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι ορισμοί:

ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ

18:30 AEK – Άρης

Διαιτητής: Αρτούρ Σοάρες Ντίας (Πορτογαλία)

Βοηθοί: Ρουί Λισίνιο (Πορτογαλία), Πάουλο Σοάρες (Πορτογαλία)

Τέταρτος: Πέτρος Τσακαράκης (Χανίων)

VAR: Τιάγκο Μαρτίνς (Πορτογαλία)

AVAR: Πέντρο Μότα (Πορτογαλία)

21:30 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Διαιτητής: Χαβιέρ Εστράδα Φερνάντεθ (Ισπανία)

Βοηθοί: Αλόνσο Ρομπέρτο (Ισπανία), Τεόντορο Σομπρίνο (Ισπανία)

Τέταρτος: Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών)

VAR: Γκονθάλεθ Γκονθάλεθ (Ισπανία)

AVAR: Ρομπέρτο Ντίαθ Πέρεθ (Ισπανία)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα