Κόμπι Μπράιαντ: Η ΑΕΛ αποσύρει τη φανέλα με το νούμερο "24"

Κόμπι Μπράιαντ: Η ΑΕΛ αποσύρει τη φανέλα με το νούμερο "24"
Κόμπι Μπράιαντ: Η ΑΕΛ αποσύρει τη φανέλα με το νούμερο "24" AP

Όπως έκανε γνωστό η ΑΕΛ με επίσημη ανακοίνωση της στη μνήμη του Κόμπι Μπράιντ θα αποσύρει τη φανέλα με το νούμερο "24".

Ο τραγικός χαμός του Κόμπι Μπράιαντ σε αεροπορικό δυστύχημα όπου έχασε τη ζωή του μαζί με την κόρη του Τζιάνα και επτά ακόμα συνανθρώπους μας έχει συγκλονίσει άπαντες στο χώρο του αθλητισμού. Όλες οι ομάδες ανά την Ευρώπη μπασκετικές και μη έχουν βγάλει συλλυπητήριες ανακοινώσεις.

Η ΑΕΛ προχώρησε ένα βήμα παραπάνω όμως καθώς όπως έκανε γνωστό από σήμερα θα αποσύρει τη φανέλα με το νούμερο 24 στη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ.

Σύμφωνα με το Sport24, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο Αθλητισμός δεν κάνει διακρίσεις σε αθλήματα και η απώλεια αυτού του τεράστιου Αθλητού αλλά το κυριότερο τεράστιου Ανθρώπου του Kobe Bryant είναι αδύνατον να αφήσει την οικογένεια της ΑΕΛ, η οποία δεν είναι μόνο μια ποδοσφαιρική ομάδα, αδιάφορη.

Θέλουμε να είμαστε η μοναδική ποδοσφαιρική ομάδα στον κόσμο που θα καταργήσει από τις φανέλες της τον αριθμό 24 όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές μας.

Από σήμερα στην μνήμη του Kobe Bryant και της άτυχης κορούλας του, το 24 θα ανήκει μόνο στον Kobe Bryant και γι’ αυτό το λόγο από σήμερα θα αναγράψουμε τον αριθμό 24 σε τρεις επίσημες φανέλες μας με το όνομα του και αυτές οι φανέλες κάθε χρόνο θα τυπώνονται και θα παραδίδονται σε όλες τις μπασκετικές ομάδες της Λάρισας (Α-Β-Γ Εθνικής κατηγορίας) για να τις χρησιμοποιούν ως βραβεία των νεαρών αθλητών των ακαδημιών τους.

Η πρώτη εμφάνιση θα τυπωθεί σήμερα και θα ανέβει στο site της ομάδας και θα παραδοθεί μετά από κλήρωση σε ένα από τα παιδιά των ακαδημιών της ΑΕΛ που συνοδεύουν τους ποδοσφαιριστές μας στους αγώνες το AEL FC ARENA σε επίσημη παράδοση που θα γίνει πριν τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ στις 15/2/2020".

Θα πρέπει να πούμε πως το νούμερο αυτό το είχε στη φανέλα του ο 20χρονος Δημήτρης Λουφάκης ο οποίος από εδώ και στο εξής θα αλλάξει νούμερο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κόμπι Μπράιαντ
SHARE: