Κορονοϊός: Πέθανε 21χρονος Ισπανός προπονητής ποδοσφαίρου

Κορονοϊός: Πέθανε 21χρονος Ισπανός προπονητής ποδοσφαίρου
Ο 21χρονος προπονητής, Φρανθίσκο Γκαρθία

Θρήνος στη Μάλαγα, όπου ο 21χρονος Ισπανός προπονητής ποδοσφαίρου, Φρανθίσκο Γκαρθία, έχασε τη ζωή του από κορονοϊό, έχοντας προσβληθεί νωρίτερα από μια μορφή λευχαιμίας την οποία δεν γνώριζε.

Ένας 21χρονος προπονητής ποδοσφαίρου στην Ισπανία πέθανε από κορονοϊό, έχοντας υποστεί μια μορφή λευχαιμίας. Ο Φρανθίσκο Γκαρθία είχε προϋπάρχουσα κατάσταση υγείας, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να είναι πιο ευάλωτος στον ιό από ό,τι συνήθως ένα άτομο της ηλικίας του. Για την ύπαρξη του καρκίνου, όμως, δεν γνώριζε, παρά μόνο όταν εξετάστηκε από τους γιατρούς για τα συμπτώματα κορονοϊού.

Η Ατλέτικο Πορτάδα Άλτα, ομάδα νέων που εδρεύει στη Μάλαγα, επιβεβαίωσε τον θάνατο του Γκαρθία. Ο πρόεδρος της ομάδας, Πεπ Μπουένο, δήλωσε: “Ο Φρανθίσκο ήταν φοβερός τύπος και ταλαντούχος προπονητής. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Με είχαν καλέσει από το νοσοκομείο για να μου πουν ότι η κατάστασή του είχε σταθεροποιηθεί, αλλά μία ώρα αργότερα… Ο κορονοϊός ήρθε μαζί με βαριά αρρώστια που είχε. Δεν μπορώ να πιστέψω τι έχει συμβεί”.

Σχεδόν 300 άτομα έχουν πεθάνει στην Ισπανία λόγω κορονοϊού και ο Γκαρθία έγινε ο πέμπτος από τη Μάλαγα που χάνει τη ζωή του.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα