Λευτέρης Πετρούνιας: Χρυσός στη Μελβούρνη!

Λευτέρης Πετρούνιας
Λευτέρης Πετρούνιας AP

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης Γυμναστικής στη Μελβούρνη με επίδοση 15.066 και κυνηγάει δυο ακόμη νίκες με λίγο καλύτερο σκορ, για να πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Εξαιρετικός ήταν ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης Γυμναστικής στη ΜελβούρνηΟ Μίδας των κρίκων κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο και κυνηγάει δυο ακόμη νίκες σε Μπακού και Ντόχα, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το ερχόμενο καλοκαίρι.

 Όπως γράφει το Sport24.gr, ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο, ο οποίος στα προκριματικά είχε κάνει επίδοση 15.058, βελτίωσε την επίδοσή του στον τελικό με 15.066 και κατετάγη πρώτος, κάνοντας το πρώτο από τα τρία βήματα που χρειάζεται, ώστε να δώσει το παρών στο μεγάλο ραντεβού στην Ιαπωνία.  

Ο Πετρούνιας πήρε 30 υπερπολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνει. Για να καταφέρει να προκριθεί στους Ολυμπιακούς, θα πρέπει να νικήσει στους δυο τελευταίους αγώνες και να έχει επίδοση λίγο πάνω από 15.200, προκειμένου να βάλει από κάτω στην ισοβαθμία τον Κινέζο, Γιανγκ Λιου. 

Είναι νούμερο που μπορεί να φτάσει και να ξεπεράσει, όπως έχει αποδείξει ο ίδιος στο παρελθόν. Το όνειρο παραμένει ορθάνοιχτο και θα κάνει τα πάντα για να βρεθεί εκεί. Είναι ο κορυφαίος όλων στους κρίκους και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Το πρώτο βήμα έγινε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αυστραλία, Ολυμπιακοί Αγώνες
SHARE: