Euro 2020: Με τις ευχές της Βασίλισσας Ελισάβετ στον τελικό η Αγγλία

Euro 2020: Με τις ευχές της Βασίλισσας Ελισάβετ στον τελικό η Αγγλία
Η Βασίλισσα Ελισάβετ στην επίσκεψη της στη βασιλική ναυτική βάση του Πόρτσμουθ, στις 22/5 του 2021. @2021 Steve Parsons/Pool Photo via AP

Με σύντομο μήνυμά της η Βασίλισσα Ελισάβετ ευχήθηκε καλή επιτυχία στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Αγγλίας για τον κυριακάτικο τελικό του Euro 2020 με την Ιταλία.

Αν ενώνει κάποιος τις δύο μεγαλύτερες στιγμές του αγγλικού ποδοσφαίρου, την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1966 και τη συμμετοχή στον τελικό του Euro 2020 (διεξάγεται στο Λονδίνο την Κυριακή), αυτός δεν είναι άλλος από τη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Η βασίλισσα βρισκόταν στο θρόνο στη μεγάλη στιγμή του 1966 (άλλωστε τον κατέχει από το 1952 και είναι η μακροβιότερη μονάρχης στον κόσμο) και είχε απολαύσει τη νίκη των Τριών Λιονταριών κόντρα στη Γερμανία. Είχε μάλιστα παραδώσει η ίδια το τρόπαιο στον αρχηγό Μπόμπι Μουρ.

Η Β. Ελισάβετ δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα για καλή τύχη στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας που θα διεκδικήσουν τον τρόπαιο του Euro κόντρα στην Ιταλία.

“Θέλω να στείλω τις ευχές μου για καλή τύχη για αύριο με την ελπίδα να γράψετε ιστορία όχι μόνο με την επιτυχία σας αλλά και το πνεύμα σας και την περηφάνεια σας για όλα αυτά που πετύχατε” έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμά της.

Μένει να δούμε αν στα 95 της και με την πανδημία ακόμη παρούσα στην Αγγλία η Βασίλισσα Ελισάβετ θα δώσει το παρών και στο γήπεδο. Πολύ δύσκολο πάντως.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα