Μητσοτάκης: Ελπίζουμε ότι ο κορονοϊός δεν θα επηρεάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Μητσοτάκης: Ελπίζουμε ότι ο κορονοϊός δεν θα επηρεάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Eurokinissi

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής με αφορμή την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας.

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την αυριανή τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία.

Καλωσορίζοντας ο πρωθυπουργός τον πρόεδρο της ΔΟΕ, ανέφερε: «Είναι μεγάλη χαρά να σας υποδεχόμαστε, σε αυτές τις περίπλοκες συνθήκες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αύριο είναι μία ξεχωριστή μέρα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα γίνει σε ειδικές συνθήκες αλλά ελπίζουμε για το καλύτερο και ότι, τελικά, αυτή η πανδημία δεν θα επηρεάσει τους Αγώνες και φυσικά την υπέροχη διαδικασία, τη λαμπαδηδρομία που οδηγεί στους Αγώνες».

Αναφερόμενος στην αυριανή τελετή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε: «Θα είναι μία σπουδαία στιγμή και μία υπέροχη τελετή, όπως πάντα, σε ένα πολύ ξεχωριστό και πανέμορφο μέρος. Και, πιστεύω, μία απαραίτητη αχτίδα αισιοδοξίας».

Οι δύο άνδρες τόνισαν τη συμβολική σημασία και το παγκόσμιο μήνυμα της αφής της φλόγας στη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα