Ντρισμπιώτη: “Ύψιστη τιμή να είμαι σημαιοφόρος, είμαι συγκινημένη και περήφανη”

Διαβάζεται σε 2'
Ντρισμπιώτη: “Ύψιστη τιμή να είμαι σημαιοφόρος, είμαι συγκινημένη και περήφανη”

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη θα είναι μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο οι σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής και η αθλήτρια του βάδην με ένα ποστάρισμα στο instagram χαρακτήρισε ύψιστη τιμή το να κρατάει τη σημαία της Ελλάδας στην τελετή έναρξης ενώ δήλωσε συγκινημένη και περήφανη.

Το απόγευμα της Τρίτης η Ε.Ο.Ε. πήρε την απόφαση οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη να είναι οι δύο Έλληνες που θα είναι οι σημαιοφόροι της χώρας μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Η αθλήτρια του βάδην με μια ανάρτησή της στο instagram αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη απόφαση, την οποία χαρακτήρισε ύψιστη τιμή και δήλωσε συγκινημένη και περήφανη:

Η απόφαση της Ε.Ο.Ε. να με ορίσει μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σημαιοφόρο της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, με γεμίζει συγκίνηση και υπερηφάνεια.

 Για κάθε αθλήτρια και για κάθε αθλητή, το να κρατάει τη σημαία της χώρας του στην τελετή έναρξης της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης στην ιστορία του κόσμου, είναι η ύψιστη τιμή.

Τέτοιες στιγμές τα όνειρα, οι προσδοκίες, οι κόποι και οι αγώνες μιας ζωής ολόκληρης αφιερωμένης στον Αθλητισμό περνούν αστραπιαία από το μυαλό, αλλά αμέσως οι ανάγκες της προετοιμασίας σε προσγειώνουν στις απαιτήσεις των ημερών που έρχονται.

Στο Παρίσι, όλα τα παιδιά της ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής, θα κάνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε, ώστε για ακόμα μία φορά να σηκώσουμε ψηλά τα ελληνικά χρώματα” γράφει στο ποστάρισμά της η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα