Πάλη: Ο Πιλίδης κατέκτησε το ασημένιο στο ευρωπαϊκό Κ23

Πάλη: Ο Πιλίδης κατέκτησε το ασημένιο στο ευρωπαϊκό Κ23
O Γιώργος Πηλίδης

Το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των 61κ. κατέκτησε ο Γιώργος Πιλίδης αφού ηττήθηκε στον τελικό από τον Ρώσο, Αμπασγκαντζί Μαγκομέντοβ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης Κ 23 που διεξάγεται στο Νόβι Σαντ της Σερβίας.

Tην εξαιρετική του παρουσία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης Κ23 που διεξάγεται στο Νόβι Σαντ της Σερβίας ολοκλήρωσε ο Γιώργος Πιλίδης.

Ο Έλληνας παλαιστής ηττήθηκε στον τελικό της κατηγορίας των 61κ. της ελευθέρας πάλης από τον Ρώσο, Αμπασγκαντζί Μαγκομέντοβ με 4-0.

Για να φτάσει μέχρι εκεί ο Πιλίδης επικράτησε με 8-5 στον προκριματικό γύρο επί του Τούρκου, Σελεχατίν Σερτ. Στα προημιτελικά επιβλήθηκε με 10-0 κόντρα στον Ελμεντίν Σεϊφουλάου και στα ημιτελικά επί του Βαλεντίν Μπλιασέτσκι από την Ουκρανία επίσης με 10-0.

Από τη συγκεκριμένη διοργάνωση το παιδί θαύμα της ελληνικής πάλης φεύγει απόλυτα κερδισμένο ακόμα κι αν δεν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Στην κατηγορία των Κ23 η μεγαλύτερη του διάκριση μέχρι σήμερα ήταν το χάλκινο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του περασμένου Ιουνίου. Τότε είχε αγωνιστεί στην κατηγορία των 57 κιλών, ενώ τώρα ανέβηκε στα 61κ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα