Ο Πορζίνγκις τιμωρήθηκε με πρόστιμο από το ΝΒΑ επειδή πήγε σε στριπτιτζάδικο

Ο Πορζίνγκις τιμωρήθηκε με πρόστιμο από το ΝΒΑ επειδή πήγε σε στριπτιτζάδικο

Το ΝΒΑ τιμώρησε με πρόστιμο 50.000 δολαρίων τον Κρίσταπς Πορζίνγκις επειδή ο Λετονός παραβίασε το πρωτόκολλο κορονοϊού και πήγε σε στριπτιτζάδικο.

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις εκτέθηκε, με το ΝΒΑ να ανακοινώνει ότι τον τιμώρησε με πρόστιμο 50.000 δολαρίων επειδή παραβίασε το πρωτόκολλο κορονοϊού, αφού εθεάθη σε στριπτιτζάδικο.

Με βάση τις οδηγίες που έχει δώσει η λίγκα στους παίκτες εν μέσω της πανδημίας, οι παίκτες απαγορεύεται να πάνε σε μπαρ, κλαμπ ή γενικά σε κλειστούς χώρους όπου υπάρχει συσσωρευμένος κόσμος. Ο Πορζίνγκις όμως παραβίασε τους κανονισμούς και τιμωρήθηκε με πρόστιμο, ωστόσο δεν τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από κάποιον αγώνα. Ο Λετονός έχει εμβολιαστεί για τον κορονοϊό.

Η απόφαση του ΝΒΑ να τιμωρήσει τον Πορζίνγκις με πρόστιμο προκάλεσε πάντως αντιδράσεις, όπως μεταδίδει το Sport24.gr. Ο λόγος είναι ότι μόλις πριν μερικές ημέρες το πρωτόκολλο κορονοϊού είχε παραβιάσει και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πηγαίνοντας σε εκδήλωση, με το ΝΒΑ να μην του επιβάλλει ούτε πρόστιμο ούτε αποκλεισμό από έναν αγώνα. Δεδομένου λοιπόν ότι ο Πορζίνγκις φάνηκε να κάνει κάτι παρόμοιο και τιμωρήθηκε με πρόστιμο, κάποιοι θεώρησαν ότι ο “Βασιλιάς” είχε ευνοϊκή μεταχείριση, με το ΝΒΑ να σπεύδει να διαψεύσει ότι ισχύει αυτό.

“Αν και καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει σύγκριση των δύο περιστατικών σχετικά με την παραβίαση του πρωτοκόλλου από άλλους παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του ΛεΜπρόν Τζέιμς, αυτά τα δύο γεγονότα είναι πολύ διαφορετικά” δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΝΒΑ, Μάικ Μπας, για να προσθέσει:

“Ο ΛεΜπρόν παρευρέθη για ένα μικρό διάστημα σε μία εκδήλωση που έγινε σε εξωτερικό χώρο για διαφημιστικούς λόγους σε ένα μέρος όπου όλοι έπρεπε είτε να είναι εμβολιασμένοι είτε να φέρουν ένα αρνητικό τεστ κορονοϊού. Η λίγκα εξετάζει κάθε περίπτωση παραβίασης του πρωτοκόλλου ξεχωριστά και αποφασίζει αν θα επιβάλλει καραντίνα ή κάποια άλλη τιμωρία εξετάζοντας ξεχωριστά κάθε δεδομένο και τις συνθήκες που επικρατούσαν”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα