Οι 14 αναπληρωματικοί του 2020 ΝΒΑ All-Star Game

Οι 14 αναπληρωματικοί του 2020 ΝΒΑ All-Star Game
AP

Τους 14 αναπληρωματικούς του 2020 NBA All-Star Game που θα διεξαχθεί στο Σικάγο τα ξημερώματα της 17ης Φεβρουαρίου ανακοίνωσε (31/1) η Λίγκα. Δείτε ποιοι ξεχώρισαν.

Δυόμιση εβδομάδες πριν από το 2020 NBA All-Star Weekend που θα γίνει στο Σικάγο από τις 14 έως τις 16 Φεβρουαρίου, η Λίγκα ανακοίνωσε τους 14 παίκτες που θα γεμίσουν τους πάγκους των ομάδων του ΛεΜπρόν Τζέιμς και του Γιάννη Αντετοκούνμπο, των δύο captain δηλαδή που θα στελεχώσουν τα ρόστερ τους μέσω της γνωστής πλέον διαδικασίας draft.

Στην Ανατολή ξεχώρισαν ο Τζίμι Μπάτλερ των Μαϊάμι Χιτ, ο Κάιλ Λάουρι των Τορόντο Ράπτορς, ο Μπεν Σίμονς των Φιλαδέλφεια Σέβεντι Σίξερς, ο Κρις Μίντλετον των Μιλγουόκι Μπακς, ο Τζέισον Τέιτουμ των Μπόστον Σέλτικς, ο Μπαμ Αντεμπάγιο των Μαϊάμι Χιτ και ο Ντομάντας Σαμπόνις των Ιντιάνα Πέισερς.

Στη Δύση ξεχώρισαν οι Ντέιμιαν Λίλαρντ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, ο Ντόνοβαν Μίτσελ των Γιούτα Τζαζ, ο Νίκολα Γιόκιτς των Ντένβερ Νάγγετς, ο Ρουντί Γκομπέρ των Γιούτα Τζαζ, ο Μπράντον Ίνγκραμ των Νιου Ορλίανς Πέλικανς, ο Ράσελ Γουέστμπρουκ των Χιούστον Ρόκετς και ο Κρις Πολ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Προπονητής της ομάδας του ΛεΜπρόν Τζέιμς θα είναι ο head coach των Λος Άντζελες Λέικερς Φρανκ Βόγκελ, ενώ εκείνης του Γιάννη δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός. Δεν θα είναι πάντως ο Μάικ Μπουντενχόλζερ, ο οποίος είχε αυτόν τον ρόλο στο περσινό All-Star Game της Σάρλοτ, αλλά αυτός που θα έχει το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ στην Ανατολική Περιφέρεια.

Τζέιμς και Αντετοκούνμπο θα πρέπει να στελεχώσουν τις βασικές τους πεντάδες επιλέγοντας από τη δεξαμενή των starters (Τρέι Γιανγκ, Κέμπα Γουόκερ, Πασκάλ Σιάκαμ, Τζοέλ Εμπίντ οι τέσσερις που ξεχώρισαν στην Ανατολή μαζί με τον Γιάννη, Λούκα Ντόντσιτς, Τζέιμς Χάρντεν, Κουάι Λέοναρντ, Άντονι Ντέιβις οι τέσσερις που ξεχώρισαν στη Δύση μαζί με τον ΛεΜπρόν) και στη συνέχεια θα γεμίσουν τα ρόστερ τους από τους 14 αναπληρωματικούς. Η διαδικασία του draft θα γίνει στις 6 Φεβρουαρίου και θα μεταδοθεί από το TNT, ενώ ο αγώνας θα διεξαχθεί στο θρυλικό United Center του Σικάγο τα ξημερώματα της Δευτέρας 17/2 (03:30).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα