Ολυμπιακός-ΑΕΚ 2-0: Άλλαξε και νίκησε

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 2-0: Άλλαξε και νίκησε

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Πέδρο Μαρτίνς πέρασε στο ματς τους Ελ Αραμπί, Μπρούμα και Εμβιλά με τον Ολυμπιακό να γίνεται καλύτερος και να επικρατεί 2-0 της ΑΕΚ με δύο γκολ του Ολλανδού επιθετικού.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 της ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten δείχνοντας δύο διαφορετικά πρόσωπα στη διάρκεια της αναμέτρησης στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Σύμφωνα με το Sport24.gr, μετά το ισόπαλο 0-0 του πρώτου 45λεπτου ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε στην ανάπαυλα τρεις αλλαγές με τους Ελ Αραμπί, Μπρούμα, Εμβιλά αντί των Χασάν, Φορτούνη και Μπουχαλάκη και έφτασε στην επικράτηση με δύο γκολ του Ολλανδού εξτρέμ στις δύο τελικές που έκανε.

Το 1-0 βέβαια ανήκει στον Ελ Αραμπί που πολύ έξυπνα αντί να τελειώσει ο ίδιος τη φάση έδωσε την ασίστ στον Μπρούμα που πλάσαρε σε κενή εστία ουσιαστικά.

Το 2-0 όμως προήλθε από μια δική του ενέργεια 100%. Ο Ολλανδός κυνήγησε μια φάση, πίεσε τον Νεντελτσεάρου, τον οδήγησε στο λάθος και πλάσαρε στις καθυστερήσεις, όπως είχε κάνει και με τον Παναθηναϊκό για να γράψει το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Μετά απ’ αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός πρόσθεσε τρεις ακόμη πόντους στη βαθμολογική του συγκομιδή και μετά τις ισοπαλίες των ΠΑΟΚ και Άρη άνοιξε ακόμα περισσότερο τη διαφορά από τη δεύτερη θέση. Από την άλλη η ΑΕΚ μετά απ’ αυτή την ήττα είδε τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό να μειώνεται στους τέσσερις αλλά και πάλι είναι το φαβορί για την τέταρτη θέση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα