Πάου Γκασόλ: Έδωσε στη νεογέννητη κόρη του το όνομα “Τζιάνα”

Πάου Γκασόλ: Έδωσε στη νεογέννητη κόρη του το όνομα “Τζιάνα”

Ο Πάου Γκασόλ αποφάσισε να δώσει στη νεογέννητη κόρη του το όνομα "Τζιάνα" για να τιμήσει την μνήμη της αδικοχαμένης κόρης του Κόμπι Μπράιαντ.

Οι ισχυροί δεσμοί του Πάου Γκασόλ με την οικογένεια του Κόμπι Μπράιαντ είναι γνωστοί και επιβεβαιώνονται διαρκώς. Ο βετεράνος σέντερ, που πέρασε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του δίπλα στον Black Mamba στους Λος Άντζελες Λέικερς, έδειξε για ακόμη μία φορά πόσο αγαπάει την οικογένεια του αδικοχαμένου πρώην συμπαίκτη του.

Όπως ανακοίνωσε στον λογαριασμό του στο Twitter, η νεογέννητη κόρη του θα ονομαστεί “Ελισάβετ Τζιάνα” προκειμένου να τιμήσει την μνήμη της Τζιάνα Μπράιαντ, η οποία μαζί με τον πατέρα της, Κόμπι, και άλλα επτά άτομα άφησαν την τελευταία τους πνοή στις 26 Ιανουαρίου 2020 σε δυστύχημα με ελικόπτερο.

Η μικρή μας επιτέλους έφτασε! Η άφιξη ήρθε πολύ καλά και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι. Ελισάβετ Τζιάνα Γκασόλ, ένα όνομα με πολύ μεγάλη σημασία για την πανέμορφη κόρη μας” έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο Πάου Γκασόλ, ο οποίος φωτογραφήθηκε μαζί με τη σύζυγο και το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα