Premier League: Για άλλους δύο βιασμούς κατηγορείται γνωστός διεθνής ποδοσφαιριστής, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση

Premier League: Για άλλους δύο βιασμούς κατηγορείται γνωστός διεθνής ποδοσφαιριστής, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση
Φωτογραφία Αρχείου istockphoto

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε ομάδα της Premier League και "έχει θέση" στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 είναι ύποπτος για άλλες δύο υποθέσεις βιασμού. Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.

Η είδηση ότι διεθνής ποδοσφαιριστής της Premier League συνελήφθη στο Βόρειο Λονδίνο για υπόθεση βιασμού, συντάραξε την αγγλική και όχι μόνο κοινή γνώμη.

Όπως γράφει το SPORT24, ο ποδοσφαιριστής ηλικίας 29 ετών κατά τη διάρκεια της κράτησής του, αποκαλύφθηκε ότι είναι ύποπτος για βιασμό ακόμη μιας γυναίκας ηλικίας 20 ετών, τον Απρίλιο και τον Ιούνιο του 2021. Σε πρώτη φάση πάντως ο ποδοσφαιριστής αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και θα περάσει από δίκη τον Αύγουστο.

Η ανακοίνωση της Scotland Yard αναφέρει: “Στις 4 Ιουλίου, αναφέρθηκε στην αστυνομία μια καταγγελία για βιασμό μιας γυναίκας 20 ετών. Αναφέρθηκε ότι ο φερόμενος βιασμός συνέβη τον Ιούνιο του 2022. Στις 4 Ιουλίου, ένας 29χρονος άνδρας συνελήφθη σε μια διεύθυνση στο Barnet ως ύποπτος για βιασμό και τέθηκε υπό κράτηση.

Ενώ βρισκόταν υπό κράτηση, του αποδόθηκαν περαιτέρω κατηγορίες για δύο περιστατικά βιασμού που φέρεται να διαπράχθηκαν τον Απρίλιο και τον Ιούνιο του 2021 σε βάρος μιας άλλης γυναίκας ηλικίας κοντά στα 20 έτη. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μέχρι τον Αύγουστο. Οι έρευνες για τις συνθήκες του εγκλήματος συνεχίζονται”.

Η ομάδα είναι ενήμερη για το συμβάν, όπως αναφέρει η Telegraph και για την ώρα δεν είναι βέβαιο ότι θα συμμετέχει στα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα