Πρόεδρος Φίλων Αντισφαίρισης: 50-50 ο αγώνας Τσιτσιπά με Ναδάλ

Πρόεδρος Φίλων Αντισφαίρισης: 50-50 ο αγώνας Τσιτσιπά με Ναδάλ
O Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την μεγάλη νίκη και πρόκρισή του στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Open AP

Αμφίρροπο βλέπει το παιχνίδι του προ-ημιτελικού ο Σπύρος Ζαννιάς, πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, όπως εξήγησε στον News 24/7 στους 88,6.

“50-50 ο αγώνας Τσιτσιπά-Ναδάλ από τη στιγμή που παίζουν σε σκληρό γήπεδο και όχι σε χώμα”.

Αμφίρροπο βλέπει το παιχνίδι του προ-ημιτελικού ο Σπύρος Ζαννιάς, πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης. Όπως είπε στον News 24/7 στους 88,6, “Ο Στέφανος είναι πιο κουρασμένος. Έχει 15 ώρες αγώνα ενώ ο Ναδάλ 10. Όμως ο Τσιτσιπάς έχει πολύ καλή ψυχολογία και διαβάζει τον αντίπαλο”

Ο κ. Ζαννιάς χαρακτήρισε τον Έλληνα τενίστα μεγάλο ταλέντο που φάνηκε όπως τόνισε από την αρχή. Αναφέρθηκε και στα προβλήματα της Ομοσπονδίας που είχαν ως αποτέλεσμα την ελλειπή οικονομική στήριξη του 20χρονου αλλά και άλλων αθλητών. “Στα οικονομικά δεν είχε βοήθεια από την Ομοσπονδία. Το 2016 δεν είχαμε καν να πληρώσουμε τη μισθοδοσία του πρώτου τριμήνου. Τώρα τα πράγματα είναι καλύτερα” τόνισε.

Σημείωσε τέλος ότι η χώρα διαθέτει 360 σωματεία αντισφαίρισης και υπάρχουν 170.000 αθλούμενοι, με σχετικά πρωταθλήματα να γίνονται σε δεκάδες ελληνικές πόλεις, όπως Πτολεμαϊδα, Κιλκίας, Ηράκλειο, Λέσβος, Κέρκυρα κ.α

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα