Προμηθέας: Τρία κρούσματα κορονοϊού, προς αναβολή ο αγώνας με Τσεντεβίτα Ολίμπια

Προμηθέας: Τρία κρούσματα κορονοϊού, προς αναβολή ο αγώνας με Τσεντεβίτα Ολίμπια

Άσχημα νέα για τον Προμηθέα, αφού υπήρξαν τρία κρούσματα κορονοϊού στο αγωνιστικό τμήμα, με την ομάδα να μην ταξιδεύει στην Σλοβενία για τον αγώνα με την Τσεντεβίτα Ολίμπια για το EuroCup.

Ο Προμηθέας προστέθηκε στην τεράστια λίστα των ομάδων με κρούσματα κορονοϊού, αφού τρία μέλη του αγωνιστικού τμήματος βρέθηκαν θετικά έπειτα από τα καθιερωμένα τεστ που γίνονται πριν από τους αγώνες.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας του Προμηθέα για την 1η αγωνιστική της Basket League κόντρα στο Λαύριο αναβλήθηκε επειδή υπήρξαν 11 κρούσματα κορονοϊού στο δεύτερο. Στον τελευταίο αγώνα τους οι Πατρινοί αντιμετώπισαν την Ναντέρ στις 21 Οκτωβρίου για την 4η αγωνιστική του EuroCup (νίκη με 88-72).

Πλέον όλα δείχνουν ότι ο αγώνας με την Τσεντεβίτα Ολίμπια για την 5η αγωνιστική του EuroCup (28/10) θα αναβληθεί, ενώ μένει να φανεί τι θα ισχύει για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την 2η αγωνιστική της Basket League, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή, 1 Νοεμβρίου.

Τα άτομα που βρέθηκαν θετικά θα μπουν άμεσα σε καραντίνα, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας θα μπουν σε αυστηρή επιτήρηση.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα