Ρόμα: Αλλάζει χέρια έναντι 780 εκατ. ευρώ

Ρόμα: Αλλάζει χέρια έναντι 780 εκατ. ευρώ

Μπροστά σε μία ιστορική στιγμή είναι η Ρόμα, με τον Τζέιμς Παλότα να ετοιμάζεται να παραδώσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών στον Όμιλο Φρίντκιν έναντι του ποσού των 780.000.000 ευρώ.

Η Ρόμα βρίσκεται στα χέρια του Αμερικανού Τζέιμς Παλότα από το 2012, όλα όμως δείχνουν πως είναι έτοιμη να περάσει σε νέα εποχή, με τα ρεπορτάζ από την Ιταλία να αναφέρουν πως είναι θέμα ακόμα και ωρών ο Όμιλος Φρίντκιν να πάρει τα ηνία των τζαλορόσι στα χέρια του.

Ο όμιλος που έχει τη βάση του στο Τέξας θα δαπανήσει 780.000.000 ευρώ για να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και να αναλάβει επίσης το πρότζεκτ της κατασκευής του νέου γηπέδου της Ρόμα, κάτι που θα αφήσει τον Παλότα με ένα καθαρό κέρδος 170.000.000 ευρώ σε σύγκριση με το ποσό που είχε καταβάλλει για να πάρει το σύλλογο επτά χρόνια πριν.

Οι ανακοινώσεις αναμένονται από την Δευτέρα (30/12), με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα να αναφέρουν πως εκείνος που θα “τρέξει” την ομάδα θα είναι ο Ράιαν Φρίντκιν, γιος του ιδιοκτήτη του Ομίλου Νταν Φρίντκιν, του οποίου η περιουσία υπολογίζεται στα 4.300.000.000 δολάρια σύμφωνα με το περιοδικό Forbes (Νο 504 πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη).

Τα ίδια δημοσιεύματα εκτιμούν πως ο μέχρι πρότινος ισχυρός άνδρας της Ρόμα δεν θα αποχωρήσει εντελώς αλλά θα κρατήσει ένα μικρό ποσοστό των μετοχών του συλλόγου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα