Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Μαραντόνα

Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Μαραντόνα

Στο νοσοκομείο της Αργεντινής εισήχθη την Δευτέρα ο Ντιέγκο Μαραντόνα, με την κατάστασή του να μην εμπνέει ανησυχία, ενώ δεν έχει σχέση με τον κορονοϊό.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα εισήχθη στο νοσοκομείο Ipensa στην Αργεντινή με προβλήματα υγείας τα οποία δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας, η κατάστασή του δεν είναι σοβαρή και δεν έχει σχέση με τον κορονοϊό.

Ο γιατρός του, Λεοπόλντο Λούτσε, ανέφερε, σύμφωνα με το Sport24.gr, ότι η εισαγωγή του έγινε για να γίνουν κάποιες εξετάσεις και θα βρίσκεται υπό την παρακολούθηση των γιατρών για τουλάχιστον τρεις μέρες.

“Δεν είναι καλά ψυχολογικά και και αυτό έχει αντίκτυπο στην υγεία του. Δεν είναι καλά όσο θα ήθελα και όσο ξέρω ότι μπορεί να είναι. Χρειάζεται βοήθεια. Ο Ντιέγκο είναι ένας άνθρωπος που κάποιες φορές είναι τέλεια και άλλες όχι τόσο. Μπορεί να γίνει 10.000 φορές καλύτερα” ανέφερε ο Λούτσε.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Μαραντόνα έγινε την Παρασκευή στα 60α γενέθλιά του, όπου τιμήθηκε στο παιχνίδι της Χιμνάσια Λα Πλάτα με την Πατρονάτο.

Ο Αργεντίνος θρύλος, ο οποίος δύσκολα θα βρεθεί στον πάγκο της ομάδας του το Σαββατοκύριακο κόντρα στην Βέλεζ, κατά το παρελθόν έχει εισαχθεί αρκετές φορές σε νοσοκομείο.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα