Τελικός Κυπέλλου: 14 συλλήψεις για επεισόδια και άλλα αδικήματα γύρω απο ΟΑΚΑ

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI SPORTS

Έξι από τους συλληφθέντες κατηγορούνται για συμμετοχή στα επεισόδια, που σημειώθηκαν αμέσως μετά τη σφύριγμα από τον διαιτητή της λήξης του αγώνα λήξης, και ένας για κατοχή κροτίδας

Συνολικά 14 συλλήψεις έγιναν από τις αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή γύρω από το ΟΑΚΑ, πριν και μετά τον τελικό του κυπέλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, μεταξύ των ομάδων της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, έξι από τους συλληφθέντες κατηγορούνται για συμμετοχή στα επεισόδια, που σημειώθηκαν αμέσως μετά τη σφύριγμα από τον διαιτητή της λήξης του αγώνα λήξης, και ένας για κατοχή κροτίδας.

ADVERTISING

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ομάδες οπαδών της ΑΕΚ βγήκαν από τις θύρες 3 και 7 του σταδίου και επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις, με φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα.

Οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών, τους διέλυσαν, καταδίωξαν τους νεαρούς, ενώ προχώρησαν στην σύλληψη των επτά.

Οι άλλοι δύο από τους 14 συλληφθέντες συνελήφθησαν για κλοπή από το κυλικείο του σταδίου, ενώ οι υπόλοιποι πέντε για κατοχή μικροποσοτήτων ναρκωτικών, που βρέθηκαν στην κατοχή τους σε ελέγχους που έγιναν από τους αστυνομικούς.

Όλοι θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τελικός Κυπέλλου, Επεισόδια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επεισόδια έξω από το ΟΑΚΑ

Τελικός κυπέλλου: Επεισόδια και συλλήψεις στο ΟΑΚΑ

Τελικός κυπέλλου: Επεισόδια μετά τη λήξη του αγώνα

Έκαψαν βαν οπαδών του ΠΑΟΚ

Ανώτερος και Κυπελλούχος ο ΠΑΟΚ, 2-0 την ΑΕΚ

SHARE:

24Media Network