Τότεναμ: Κίνδυνος να χάσει το Euro ο Κέιν

Τότεναμ: Κίνδυνος να χάσει το Euro ο Κέιν
Χάρι Κέιν AP

Ο τραυματισμός του Χάρι Κέιν στον αγώνα με τη Σαουθάμπτον ίσως του κοστίσει τη συμμετοχή του στο Euro 2020, αφού υπάρχουν φόβοι πως θα μείνει εκτός για έξι μήνες.

Ο Χάρι Κέιν τραυματίστηκε σοβαρά στην ήττα της Τότεναμ από τη Σαουθάμπτον με 1-0 με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν πως θα λείψει για τους επόμενους τέσσερις μήνες. Μετά το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη όμως υπάρχουν φόβοι πως μπορεί η αποθεραπεία του να κρατήσει τουλάχιστον έξι μήνες, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει το Euro 2020.

Όπως αναφέρει το Sport24.gr, o προπονητής του στους “Σπερς”, Ζοζέ Μουρίνιο υποστήριξε πως ο Κέιν είναι πολύ πιθανό να μην είναι έτοιμος μέχρι τις αρχές της επόμενης αγωνιστικής σεζόν. Το ίδιο όμως υποστηρίζει και ένας από τους καλύτερους γιατρούς στην Αγγλία, αφού όπως ανέφερε θεωρεί πολύ δύσκολο να επιστρέψει πριν τους έξι μήνες.

Bέβαια, όπως τόνισε, σε κάποιες περιπτώσεις οι αθλητές μπορεί να επιστρέψουν νωρίτερα από το κανονικό διάστημα, αφού το κάθε σώμα είναι διαφορετικό. Ο ίδιος όμως συμβουλεύει τους ποδοσφαιριστές που έχει εγχειρήσει να κάνουν υπομονή και να μην επιστρέφουν νωρίτερα από τους έξι μήνες, καθώς η πίεση ενός κανονικού αγώνα μπορεί να τους προκαλέσει μία νέα ζημιά.

Εάν επιβεβαιωθούν οι φόβοι, τότε θα αποτελεί τεράστιο πλήγμα για την Εθνική Αγγλίας που θα αναγκαστεί να χάσει τον αρχηγό της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα