Τραγωδία στην Καλαμαριά, νεκρός οπαδός

Τραγωδία στην Καλαμαριά, νεκρός οπαδός
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Eurokinissi

Οπαδός του Απόλλωνα Πόντου έπεσε από την εξέδρα και σκοτώθηκε στο γήπεδο της ομάδας του μετά από διαπληκτισμό με άλλον οπαδό.

Το κυρίως μέρος της πρεμιέρας της Super League 2 διεξήχθη την Κυριακή (29/9) αλλά το αγωνιστικό σκέλος πέρασε σε δεύτερη μοίρα καθώς ένας οπαδός άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο της Καλαμαριάς.

Ο εν λόγω έπεσε από τις σκάλες με το κεφάλι στο τσιμέντο κι έχασε τη ζωή του ύστερα από διαπληκτισμό που είχε με άλλον οπαδό για τα πολιτικά στο δεύτερο ημίχρονο του ματς του Απόλλωνα Πόντου με τα Χανιά.

Το ασθενοφόρο που ήταν στο γήπεδο έσπευσε στο γήπεδο, αλλά δεν μπόρεσε να επαναφέρει στη ζωή τον οπαδό, Νίκο Τριγλιανό.

Ο φερόμενος ως δράστης δράστης συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικής αναμέτρησης μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Απόλλων Πόντου – Π.Α.Ε. Α.Ο. Κισσαμικός Χανίων, 70χρονος ημεδαπός έπειτα από λεκτική αντιπαράθεση που είχε με συνομήλικο συνοπαδό του, εντός κερκίδας στο γήπεδο ποδοσφαίρου Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά, τον απώθησε, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να πέσει, να τραυματισθεί στο κεφάλι και να καταλήξει συνεπεία του τραύματος. Ο δράστης συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα