Τζόκοβιτς για Τσιτσιπά: “Το επόμενο Νο1 και πρωταθλητής Grand Slam”

Τζόκοβιτς για Τσιτσιπά: “Το επόμενο Νο1 και πρωταθλητής Grand Slam”
Τζόκοβιτς και Τσιτσιπάς ap

Φοβερά λόγια του Νόβακ Τζόκοβιτς για το λαμπρό μέλλον που περιμένει τον Στέφανο Τσιτσιπά στο επαγγελματικό τένις.

Μετά τις εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις που αντάλλαξαν κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής, μετά τον τελικό στο Ντουμπάι, ο Νόβακ Τζόκοβιτς έπλεξε εκ νέου το εγκώμιο του Στέφανου Τσιτσιπά τον οποίον χαρακτήρισε μελλοντικό πρωταθλητή σε Grand Slam ενώ θεωρεί βέβαιο ότι ο Έλληνας πρωταθλητής μια μέρα θα βρεθεί στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

“Αυτό που γουστάρω στον Στέφανο είναι ότι πρόκειται για κάτι παραπάνω από έναν τενίστα και πάντα προσπαθεί να μάθει κάτι από τις εμπειρίες που αποκτά, να μαθαίνει κάτι καινούργιο για τον εαυτό του προκειμένου να βελτιωθεί και να γίνει καλύτερος. 

“Αυτό για μένα είναι η έννοια του πρωταθλητή. Ο Στέφανος είναι σίγουρα κάποιος με σπουδαία προοπτική να γίνει Νο1 στον κόσμο και να κερδίσει Grand Slam τίτλους. Είναι ένας εξαιρετικός πρεσβευτής για το άθλημα. Είναι ήδη ένας σπουδαίος πρωταθλητής και έχει φοβερό μέλλον μπροστά του. Είμαι σίγουρος γι’αυτό” είπε χαρακτηριστικά ο Νόβακ Τζόκοβιτς για τον Στέφανο Τσιτσιπά. 

Σύμφωνα με το tennis24, συνεχίζοντας τα καλά λόγια για τον 21χρονο πρωταθλητή, ο Νόλε υπογράμμισε: “Βρίσκεται στη διαδικασία που κατανοεί τι είναι καλύτερο για τον ίδιο, για τη ζωή και την καριέρα του. Είναι ήδη ένας ώριμος άνθρωπος. Είναι νέος αλλά βρίσκεται ήδη καιρό στο tour. Είναι έξυπνος και σοφός”. 

Ο 32χρονος Σέρβος μίλησε και για τη σημαντική παρουσία των γονιών του Στέφανου. 

“Οι γονείς, η οικογένεια και οι κοντινοί άνθρωποι είναι πολύ σημαντική στήριξη. Γνωρίζω και τους δύο γονείς του Στέφανου. Είναι πολύ καλοί άνθρωποι. Νοιάζονται γι’αυτόν. Θέλουν να γίνει ο καλύτερος τενίστας στον κόσμο και όσο το δυνατόν καλύτερος άνθρωπος. Πιστεύω ότι κάνουν πολύ καλή δουλειά”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα