Βασιλακόπουλος: Επίτιμος πρόεδρος της ΕΟΚ, συμμετείχε στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας

Διαβάζεται σε 1'
Βασιλακόπουλος: Επίτιμος πρόεδρος της ΕΟΚ, συμμετείχε στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας
EUROKINISSI SPORTS

Για πρώτη φορά από την ημέρα που αποχώρησε από την προεδρεία της ΕΟΚ, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος έκανε δημόσια εμφάνιση. Συμμετείχε διαδικτυακά στη Γενική Συνέλευση, μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Βαγγέλη Λιόλιο και δέχθηκε πρόταση να γίνει επίτιμος πρόεδρος.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος είχε να εμφανιστεί σε εκδήλωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης από το 2021, όταν αποχώρησε από την προεδρεία της.

Το απόγευμα της Τετάρτης (27/3), όπως γράφει το SPORT24, ήταν προσκεκλημένος του Βαγγέλη Λιόλιου στη Γενική Συνέλευση των σωματείων και μίλησε – διαδικτυακά – για αρκετή ώρα στους εκπροσώπους των ομάδων.

Ο Βασιλακόπουλος αναφέρθηκε με πολύ κολακευτικά σχόλια στην νυν Διοίκηση της ΕΟΚ και συγκεκριμένα στον πρόεδρό της και έδειξε ιδιαίτερα συγκινημένος όταν πληροφορήθηκε την πρόταση του Λιόλιου να τον κάνει επίτιμο πρόεδρο της Ομοσπονδίας.

“Είναι μια διοικητική μεγαλοπρέπεια”, ήταν η ατάκα του Γιώργου Βασιλακόπουλου, που αποδέχθηκε την πρόταση και τόνισε ότι είναι πάντα κοντά στο μπάσκετ και στην προσπάθεια που κάνει η νυν διοίκηση του μπάσκετ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα