Ζαμπαλέτα: Ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο

Ζαμπαλέτα: Ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο
AP

Ο Ζαμπαλέτα έπειτα από 18 χρόνια μίας επιτυχημένης καριέρας ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο.

Μετά από 18 χρόνια καριέρας, ο Πάμπλο Ζαμπαλέτα αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του. Ο 35χρονος δεξιός μπακ ανακοίνωσε την απόφασή του με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ευχαριστώντας όλους αυτούς που τον συνόδευσαν στο ταξίδι του.

Ο Ζαμπαλέτα, όπως αναφέρει το Sport24.gr, ξεκίνησε την καριέρα του από την Σαν Λορέντζο, ενώ αγωνίστηκε επίσης σε Εσπανιόλ, Μάντσεστερ Σίτι και την Γουέστ Χαμ. Με τους πολίτες μέτρησε τις περισσότερες συμμετοχές του, 333 συγκεκριμένα.

Από την Κυριακή 18/10 στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες δείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο News 24/7 το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ “Golden Dawn Girls” (Τα Κορίτσια της Χρυσής Αυγής)

Επιπλέον φόρεσε 58 φορές την φανέλα της Εθνικής Αργεντινής, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια με τα σφυριά.

“Μετά από 18 χρόνια ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής αποφάσισα να αποσυρθώ από το ποδόσφαιρο. Ήταν εκπληκτικά χρόνια που μου έδωσαν την ευκαιρία να απολαύσω ξεχωριστές στιγμές. Για πάντα θα ευχαριστώ τους ανθρώπους με τους οποίους μοιράστηκα το ταξίδι. Ομάδες, συμπαίκτες, προπονητές και ειδικά την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Με πολλά συναισθήματα αφήνω πίσω ένα από τα καλύτερα στάδια της ζωής μου. Σας ευχαριστώ”, ανέφερε στο Twitter.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα