7η Δ.Ε.Α. (Μέρος Γ’)

7η Δ.Ε.Α. (Μέρος Γ’)
ekthepart215507bs

Συνεχίζουμε το αναλυτικό αφιέρωμα της 7ης Δ.Ε.Α., περνώντας στον τομέα 2 (new video)

Αφήνοντας πίσω μας την πρώτη αίθουσα περάσαμε στον δεύτερο τομέα της Έκθεσης, εκεί όπου συναντήσαμε πρώτα τη:




Renault



Ίσως το πιο σημαντικό νέο μοντέλο της Γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας είναι το νέο Twingo, το οποίο έχει καταλάβει κεντρική θέση. Η Formula 1 Renault R27 θα εντυπωσιάσει τους φίλους του αθλήματος. Τα μοντέλα που παρουσιάζουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι τα Clio 1.2 Turbo 100 hp, η έκδοση Rip Curl του ίδιου μοντέλου, το Megane GT, το Megane F1 Team R26, το Megane Extreme και το Escape Impulsion!




Βίντεο από τη δεύτερη αίθουσα της 7ης Δ.Ε.Α.









Land Rover



Η κατεξοχήν τετρακίνητη εταιρεία πολυτελών και σκληροτράχηλων SUV, φιλοξενεί το εντελώς νέο Freelander 2, αλλά και τις ανανεωμένες εκδόσεις των Discovery 3, Range Rover και Range Rover Sport.




Suzuki



Στο εμπρός τμήμα του περιπτέρου της Suzuki θα δείτε δυο Swift σκέτη «κακία» σε μαύρη απόχρωση. Μάλιστα, το ένα από τα δύο έχει και πόρτες που ανοίγουν κατακόρυφα! Λίγο πιο δίπλα υπάρχει και η αγωνιστική έκδοση του Swift, το Super 1.6! Ακόμη, θα δείτε από κοντά και όλη την τετρακίνητη γκάμα της εταιρείας, όπως τα SX4 και το Vitara.




Honda



Ο Ιάπωνας κατασκευαστής, σας περιμένει με τα νέα Civic Type S, Civic Type R και το νέο SUV της Honda το CR-V. Επίσης, υπάρχει και η ανανεωμένη οικογενειακή πρόταση του Accord, αλλά και οι υβριδικές τεχνολογίες στις οποίες έχουν επενδυθεί αρκετά χρήματα. Συγκεκριμένα, το μοντέλο που έχει φέρει η Honda είναι το Smart Hybrid Sports Concept. Δε θα πρέπει όμως να παραλείψετε να θαυμάσετε και το αγωνιστικό Type R… απλά μοναδικό!




Seat



Η Seat ύστερα από την πρόσφατη παρουσίαση του νέου Altea XL, το οποίο πέρασε και από τις σελίδες του AUTO 24, έχει παρατεταγμένες όλες τις παραλλαγές των Leon και Ibiza! Αδιαμφισβήτητα οι εκδόσεις Cupra είναι αυτές που κλέβουν την παράσταση, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα των επισκεπτών. Το σπορ-αγωνιστικό στοιχείο γίνεται ακόμη πιο έντονο με την παρουσία του Leon που συμμετέχει στο WTCC.




Skoda



Ύστερα από τη δημοσιογραφική παρουσίαση της νέας Skoda Fabia, οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν και οι ίδιοι να δουν από κοντά το επόμενο best seller της Skoda. Όμως το θέμα δεν σταματά εκεί γιατί σε περίοπτη θέση βρίσκονται δύο εντελώς νέες εκδόσεις, το Octavia S Scout 4×4 και το Roomster Scout. Αμφότερα τα μοντέλα έχουν μια πιο offroad σχεδιαστική προσέγγιση στο αμάξωμά τους.




Citroen



Ένα από τα μεγαλύτερα περίπτερα της έκθεσης το έχει η Citroen. Εκεί υπάρχει όλη η σειρά των μοντέλων που φέρουν μπροστά το αρχικό C. Το ενδιαφέρον του κόσμου όμως επικεντρώνεται σε τέσσερα εντελώς νέα μοντέλα που είναι τα C4 Picasso 5d, Grand C4 Picasso, Jumbi Combi και η νέα είσοδος στην SUV κατηγορία με το C-Crosser. Επίσης, οι νέες εκδόσεις C4 VTRS hatchback, τα C2 και C4 με την υπογραφή του Loeb και τέλος το C3 VTR 1.4 με τους 90 ίππους! Ξεχωριστή ήταν και η παρουσία του C1 Folli Follie, αλλά και του C4 WRC.




Peugeot



Το επόμενο περίπτερο που θα συναντήσετε είναι μιας ακόμη Γαλλικής εταιρείας. H Peugeot μεγαλώνει τη λίστα των νέων μοντέλων που έχουν εισαχθεί στους Ελληνικούς δρόμους με τα 207 CC και Expert. Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εκδόσεις 107 Urban Move και 307 Oxygo. Τα δύο ειδικά εκθέματα 4007 (SUV) και 207 SW Outdoor φανερώνουν τον ανανεωμένο σχεδιαστικό προσανατολισμό της μάρκας. Το αγωνιστικό 207 S 2000 δε θα μπορούσε να είναι πιο άγριο!




Chevrolet – Ssangyong



Τα Captiva (σύντομα test drive από το AUTO 24) και Epica είναι δύο από τα νέα μοντέλα που θα βρείτε στο περίπτερο της Chevrolet. Βέβαια, το κεντρικό έκθεμα δεν είναι άλλο από το HHR, ένα αυτοκίνητο που έχει παντρέψει τις κλασσικές με τις νέες γραμμές. Το γνωστό μας Matiz απέκτησε και Topless έκδοση στο νέο του αμάξωμα, ενώ η αγωνιστική σημαία της εταιρείας, το Lacetti WTCC, κόσμησε για άλλη μια χρονιά το περίπτερο της Chevrolet. Λίγα μέτρα πιο δίπλα, θα δείτε από τη Ssanyong σε διάφορες αποχρώσεις το νέο Actyon, καθώς και τα Kyron και Rexton.




KIA



Για πρώτη φορά επί Ελληνικού εδάφους παρουσιάζονται τα Cee’ d 3door (pro-cee’ d) και Cee’ d cabrio (ex-cee’ d), που δημιουργήθηκαν από το σχεδιαστή του πρώτου Audi TT. Την είσοδό του στη χώρα μας κάνει και το νέο Cee’ d Station Wagon (Sporty Wagon).




Mitsubishi



Στο περίπτερο της Mitsubishi Motors θα θαυμάσετε από κοντά το πρωτότυπο Concept – X, δηλαδή τον προπομπό του νέου Lancer Evolution, καθώς και το νικητή του Rally Dakar, Pajero Dakar Rally Car MPR 13. Ακόμη, στον ίδιο χώρο πραγματοποιήθηκαν την ημέρα των δημοσιογράφων και τα αποκαλυπτήρια το νέου Outlander, ενώ στις νέες εκδόσεις συγκαταλέγεται το Colt Limited Edition.




Chrysler – Jeep – Dodge



Οι τρεις αμερικάνικες εταιρείες παρουσιάζουν όλες μαζί, όχι ένα, ούτε δύο, αλλά έξι νέα αυτοκίνητα! Από πλευράς Chrysler θα δείτε το καινούριο Sebring, ενώ η Jeep δίνει το δικό της παρόν με τα νέα Patriot, Wrangler και το μεγαλύτερο από αυτό, που έχουμε συνηθίσει Wrangler Unlimited. H Dodge με τα στιβαρά αμαξώματα εισάγει για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά τα Nitro και Avenger.




Hyundai



Το πολυαναμενόμενο i30 της Hyundai βρίσκεται στην πιο κεντρική θέση του περιπτέρου. Στον ίδιο χώρο θα βρείτε και όλα τα γνωστά μοντέλα της μάρκας, όπως τα Accent, Coupe, Matrix, Santa Fe και Tucson.




Lada



Λίγο πριν την είσοδο του τρίτου τομέα θα δείτε το περίπτερο της Lada, στο οποίο εκτός από το σκληροτράχηλο Niva με τις νέες στιλιστικές λεπτομέρειες, υπάρχει το νέο 118 Kalina και οι ανανεωμένες εκδόσεις 110 LX Sport και Niva Everest.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα